Ungdomstrion fortsatte!

Bokis, Trolle och Lövis vid samlingen i Saxtorp.

Söndag 28 april. Sista träningen i april. Dagen bjöd på blå himmel och sisådär 12 grader varmt när Elitaren rullade iväg mot Saxtorp. Nu är man ju inte van vi de temperaturerna så det är svårt att klä sig. Lite i varmaste laget blev det. Men bättre det än tvärt om. Elitaren var i god tid i Saxtorp men efter någon minut kom även Lövis. Efter hand rullade även Bokis, Trolle och Disco Dunk in. Den läsare som saknar Kicken kan nog gissa…
Vinden var av någon ostlig eller sydostlig art. Man bestämde att rulla österut via Dösjebo-Dagstorp-Södervidinge- Stora Harrie mot Krutmöllan. Väl där skulle man avgöra huruvida man svängde bortom Örtofta-Ellingebacken. Lövis och Trolle tog förningen hela vägen. Ganska bekvämt tyckte Bokis och Elitaren att få draghjälp hela vägen. När man så stånkat sig uppför backen vid Krutmöllan bestämde sig Bokis och Elitaren för att vända västerut igen. Men först en Elitkakspaus!
Efter pausen fortsatte de tre ungdomarna mot Örtofta för att klämma Ellingebacken. Bokis och Elitaren tog medvinden västerut. Ja, medvind och medvind… Vinden hade tilltagit lite och svängt mer mot söder. Så det blev mer sidvind än medvind. Men det är ju inte något att gnälla över. Det är bara att inse att så är det att vara cyklist. Motvind betydligt oftare än medvind. I Kävlinge svängde Bokis av mot hemmet medan Elitren fortsatte till Hänkelstorp via Hög-Västra Karaby.
Nästa träning på torsdag kl 18:00 i Saxtorp. Samling vid parkeringen Hagensvägen. Alla cykelsugna välkomna att hänga på!

Se där, även Disco Dunk dök upp till dagens träning. Detta i den korta kostymen!
Elitkakspaus efter Krutmöllan. Härifrån vände Bokis och Elitaren hemåt medan de tre ungdomarna fortsatt en bit till.

Dagens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − ett =