Rynkerunda i skogen!

Kock Rynke med sin enbensMTB.’

Söndag 6 november. Där blev vi snuvade på en racerrunda i november. Det var panerat så, men väderprognosen stämde inte riktigt. Förvisso drog regnet förbi i god tid tills det var dags att cykla. Men det blåste ju så det stod härligan till. En kort konferens med Bokis och Kicken så ändrades planerna från landsvägscykling till MTB. Ingen var road att ligga och banka motvind när det blåser runt 10 m/s… Som vanligt så kommer Bokis med bil till Elitaren och så har de båda sällskap till Saxtorp. Precis innan där kom Kicken mötande och framme så kunde man konstatera att Kock Rynke höll på att lasta av sin MTB från bilen. Kul att det var någon till som dök upp trots det tråkiga vädret.

Så rullade man iväg ut på en runda runt i Saxtorpsskogen. Kock Rynke var ny på det här med att köra i skogen. Då är Saxtorpsskogen bra att börja med. Den slingan är alls inte lika teknisk som Järavallen. I lagom gubbatakt rullade man ut och avverkade bit för bit av slingan utan att det uppstod några som helst fadäser eller incidenter. Skönt var det att det inte var något speciellt dyngigt i spåret utan bra underlag hela vägen i stort sett. Det stormfällda trädet vid backen upp mot dagiset låg kvar. Ingen hade alltså röjt undan något där trots att det trädet blockerar vägen. Men vem vet, det kanske händer någon gång i framtiden att någon godhjärtad plockar fram motorsågen och styckar upp det döda trädet för att göra vägen farbar igen.

Efter avverkat varv så var det dags för Elitkakor i sedvanlig ordning. De smakar alltid bra efter ett träningsvarv. Lite färsk energi i kroppen innan hemfärd. Kicken följde med Kock Rynke för att visa honom tillbaka till parkeringen medan Bokis & Elitaren rullade hemåt via travbanan och Paintballbanan. Nästa träning på torsdag kl 18:00 i Saxtorp. MTB såklart med lampor på. Samling vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen. Välkommen att hänga på!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fartfylld trio på Kaninstigen!

Allvarliga herrar med djupt seriösa funderingar låter Elitkakorna tysta munnen…
Dagens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fyra =