Lian & starkt ljus i skogen!

Kicken stod och väntade när Bokis och Elitaren kom till Fotbollsgolfen.

Torsdag 10 november. Tänka sig, självaste Mårten. Vad passar då bättre än att vara fri som fågeln i skogen. Det var bara till att svinga sig upp på MTB’n och trampa mot Saxtorp och Fotbollsgolfens parkering. Bokis och Elitaren tillsammans. I Saxtorp stod Kicken med takgöken och väntade. Det blev denna trio som tränade ikväll. De tre trognaste. När klockan var slagen så rullade man ut på slingan. Det var ju ett ljumt och skönt väder. Ett litet, mycket lätt, duggregn visade sig emellanåt. Men det var inte så mycket regn att man ens blev våt!

Nu är det mörkt på riktigt i skogen. Bokis och Elitaren har verkligen nytta av sina nyinköpta dunderlyktor från Kjell & Co. De har dubbelt så många lumen som på de gamla. På minsta styrkan ger de mer ljus än de gamla på högsta. Ett bra köp, helt enkelt. Som vanligt var det ganska öde i Saxtorpsskogen. En kvinna som var ute och rastade ett par hundar och en som skumpade runt på en häst var det enda livstecknet man såg denna kväll. Allt rullade på utan problem, utom för Kicken. Han hade väldiga problem emellanåt att han halkade på rötterna och hade svårt att styra. Det var inte något som vare sig Bokis eller Elitaren kunde uppleva. För dem rullade det bara på. Det enda som hände för dem var att Bokis fick en lång ”lian” i bakhjulet strax innan varvet var avverkat. Ett kort stopp, sedan var det åtgärdat.

Efter avverkat varv var det så klart Elitkakspaus som traditionen bjuder. Det blev också diskussion och utredning om Kicken satt med förmycket tyngd på styret så att sittställningen kanske inte var korrekt. Det blir till att jämföra med gamla cykeln och se om det skiljer sig mot den.

Nästa träning på söndag kl 10:00 i Saxtorp. Om vädret håller sig fint blir det landsväg annars MTB. Vilket det blir meddelas i Facebookgruppen på lördag.

Här fingranskas Kicken sittställning vid Elitkakspausen.
Ännu mera koll…
Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + åtta =