Internationell selfiegroupie!

Fem träningssugna stod och väntade vid Fotbollsgolfen när Elitaren anlände.

Söndag 30 oktober. Man får nypa sig i armen för att förstå att inte är en dröm utan ad det fortfarande är vint väder för årstiden och varmt. Det är med glädje som man swingar sig upp i sadeln och trampar iväg till Saxtorp för att möta upp andra träningssugna. Jo, och det var det. Ja alltså fler som var träningssugna förutom Elitaren. Flying Duchman, Flärpen, Asmundtorpskan, Bokis och Kicken var redan på plats när Elitaren anlände till Fotbollsgolfen. Ett kort konfererande om vilken runda man skulle ta. Ganska snabbt så hamnade valet på Spargodt.

Iväg ut på 110:an för att ganska snart vika av mot Kvärlöv-Asmundtorp. Vinden var mycket svag och kom från någon ostsydostlig riktning. Men det spelade ju inte någon egentlig roll då den var så svag. Bokis hade fortfarande lite mankemang med sin högra höft. Så man tog ett skapligt lugnt tempo så att man inte skulle köra slut på gubbaj-v-ln. Efter Annelöv bar det av till och igenom metropolen Billeberga. I backen upp mot väg 17 var det Asmundtorpskan som tog bergspriset, ohotad!

Heden avverkades snabbt. Sedan var det vidare mot Sireköpinge – Brödåkra för att vika av mot Norraby och Spargodt. Framme vid Spargodt hivades Elitkakorna fram och bjöds runt. The Flying Duchman passade på att ta en selfiegroupie med sin mobil. Detta ögonblick fångades av Elitarens kamera. Efter några minuters paus var det dags att rulla vidare hemåt. Nu var Asmundtorpskan riktigt pigg och yster i sina ben. Hennes efterlängtade Ottarpsbacke låg ju alldeles strax framför henne Med en respektingivande hög kadens pinnade hon på dit. De övriga i klungan fick trycka på lite extra för att hålla jämna steg.

Jodå, Hon kom upp som en god trea vid bergspriset på Ottarpsbacken. Det var bara Flärpen och The Flying Duchman som var före. Nere i Härslöv så delade klungan sig på hälften. En halva tog höger mot Landskrona medan Bokis Asmundtorpskan och Elitaren tog vänster mot Rönneberga – Asmundtorp. I Asmundtorp så splittade den trion i sina beståndsdelar. Asmundorpskan hade nu bara ett stenkast kvar hem medan Bokis tog cykelbanan mot Billeberga för att fortsätta hem till Kävlinge därifrån. Elitaren fortsatte till och igenom Häljarp och vidare till Hänkelstorp.

Ont i höften eller inte. Gubbaj-v-ln ger sig inte utan hänger som en plåsterlapp bakom tätduon.
The Flying Duchman tar en selfiegroupie vid Spargodt.
Dagens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 9 =