Bonneville gästspelade!

Bokis & Bonneville utanför Elitarens hus.

Torsdag 27 oktober. Det fantastiska höstvädret håller i sig. 10-15 grader varmt, svaga vind och allmänt fint. Inget att klaga på vädermässigt. Bokis kom som vanligt spot on på tiden och strax därefter så kom även Bonneville rullande. Det var ju ett tag sedan han var med men nu var han sugen att hänga med. Så rullade trion iväg med Elitaren i spets. Småvägar och stigar till Saxtorp. Precis när man skulle svänga in på Svanabacken så kom det en annan MTB:are mötande. Det var Hillis som säkerligen var på väg ut på Järavallen. Som vanligt dök där inte upp någon mer vid samlingen. Kicken hade ju lämnat förhinder då det var då dragningskraften på färjan som serverade brännvin var större än suget efter att träna…

Bonneville meddelade att han skulle vända hem. Han hade missat att få med sig vatten och det var något mankemang med hans belysning också. Det blev alltså Bokis och Elitaren som ensamma fick ta sig an slingan i Saxtorp. Bokis hade lite problem. Des hade han lite iónt i höften och sedan hade han fått på sig fel skor. Det var landsvägsskorna med Lookklossar. Inget vidare att ha när man trampar på SPD-pedaler. Dessa två saker hade gjort att de flesta hade vänt hem direkt. Men inte Bokis, den segaste av alla sega gubbaj-vl-r. Vad som ska stoppa honom är nog inte uppfunnet ännu. Hatten av!

I lite lagom promenadtakt rullade man runt slingan. Det sprakade och knakade ofta från Bokis när han slant på pedalerna. Men runt kom han och det med den äran. En kort Elitkakspaus innan man började hemfärden. Ett lite lätt duggregn letade sig in och det kändes som att det tilltog. Det var alltså inte till att stå och häcka utan trampa på hem så man förhoppningsvis skulle klara sig utan att bli dyngsura. Jodå, den taktiken lyckades. Lagom till hemma igen så tog regnet i lite mer igen.

Nästa träning på söndag i Saxtorp. Men då kör vi landsväg. Samling kl 10:00 vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen. Tänk på att det är omslag till vintertid så du får en timmes extra morgonsömn!

Bokis laddar med Elitkaka efter avverkat varv.
Elitarens nya MTB-hjälm. Den gamla knäcktes förra torsdagen. Cykelhandlaren kunde leverera en ny hjälm som fanns även för fullvuxna. Storlek upp till 64!
Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − sexton =