Ögonpåsar & vettskrämd matte!

Kicken var på plats när Bokis & Elitaren anlände till Saxtorp. Röde Baroen fipplar med sin MTB i bakgrunden.

Söndag 26 mars. Lite lustigt väder. Ju längre morgonen led desto kallare blev det. Men so tur var blev det inte jättekallt utan höll sig på 5-6-7 grader. Bokis var punktlig som vanligt så han och Elitaren kom iväg i tid och anlände till Saxtorp med några minuter till godo. Kicken och Röde Baronen var på plats. Efter att Röde Baronen fått sig en egen liten uppvärmningsrunda så rullade man iväg ut. Planen var att hålla sig I Saxtorpsskogen och inte rulla över till Järavallen. Bokis hade en tid att passa, Kicken är inte överförtjust i Järavallen utan håller sig gärna i Saxtorpsskogen. Stigarna hade torkat upp bra sedan torsdagens tur. Visst var det lite kletigt här och där, men betydligt mindre än förra gången.

Konstigt nog var det inte så många ute idag. En kvinna med en pytteliten hund som inte var kopplad. Hon blev alldeles förskräckt när hon såg Cyklofånekvartetten komma rullande, och sprang bak till den lilla loppcirkusen för att se till att den lille fyrbeningen inte skulle fastna i kedjan på någon cykel. Den var så liten så ingen hade antagligen märkt om det hade hänt. Men är klarade sig alla med liv och hälsa i behåll.

Turen fortsatte och man avverkade bit efter bit. Det blev inte några incidenter idag. Närmast incidenten man kunde tycka idag var när man blev tvungna att stanna i boket strax innan dagiset. Ja det var alldeles nödvändigt för att Röde Baronen hade stora påsar under ögonen. Men efter att fått tappat av lite väska så gick de ner igen. Nu var det inte så mycket kvar av slingan innan man kunde avrunda med en Elitkakspaus innan hemfärd.

Nästa träning på torsdag kl 18:00 i Saxtorp. Samling vid Fotbollsgolfen, hagensvägen. Alla cykelsugna hjärtligt välkomna att hänga på!

Här drar sig Röde Baronen långt ut bland bokarna för att fixa med påsarna under ögonen…
Elitkakspaus efter väl genomför träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 2 =