Nu kom många ur idet!

Idag var det gott om cykelsugna vid samlingen i Saxtorp.

Söndag 25 februari. Dags för februaris sista träning som dessutom är sista dagen på sportlovet. Imorgon är det tillbaka i vardagen för alla som varit sportlovslediga i Skåne. Minus sex grader, sol och blå himmel. En isande ostanvind som lyckligtvis inte var alltför stark, vilket mannen med läderveken har hotat med. Piruetten skulle stanna hemma i stugvärmen så Elitaren fick rulla ensam till Saxtorp. Där var det gott om träningssugna. Banani, Kicken, Lille Skutt, Mini, White Lady, Pia med flera. Efter hand så anslöt Punkan, Bosse Bus, Schnurrbart och Bokis. Det märks att det börjar våras så smått. Nu har folk börjat ta sig ur influensans sjuksängar och våga sig ut i den ljusa vårvinterdagen.

Snabbisarna har mest gått över till crosscyklar och rullade ut på vägarna medan övriga rullade in i skogen. Mini, Bosse Bus och en till i en snabbgrupp och alla andra i en gubbagrupp. Ut på röda slingan i Saxtorpsskogen. Någon eller några hade röjt. Hindren och grenarna från torsdagen var i stort sett helt borta. Banbyggaren/roliga gubben hade siktats nu på förmiddagen. Men han hade tydligen lagt av sig och inte konstruerat några nya, roliga hinder att forcera. De enda man mötte i skogen var glada flanörer, hundrastare och några tjejer på hästrygg.

Allt rullade på och inga incidenter inträffade under rundan. Vid fullbordat varv så blev det en sedvanlig Elitkakspaus innan man skiljdes åt och rullade hemåt.

Nästa träning på torsdag kl 18.00. Samling vid Fotbollsgofens parkering, Hagensvägen Saxtorp. Alla glada är välkomna att cykla med. Mer info: https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb/

Elitkakspaus efter avverkat varv.
Bosse Bus gapade stort. Det var länge sedan han avnjöt en Elitkaka.
Dagens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fem =