Lera, välfyllda kinder & Vikhögsrunda!

Vasa rullade in med sin tempoutrustade hoj.

Nyårsafton 31 december. Några av de sist skälvande timmarna av 2017 skulle användas till träning. Upp på kolfiberpållen och trampa iväg till Piruetten som aviserat att han skulle cykla. Jodå, han kom ut ur sitt gömsle och rotade runt i förrådet efter sina handskar som han hittade till slut. Så kunde man rulla iväg längs Grand Prixvägen mot Saxtorp. Det var ovanligt lugnt och lite trafik denna dag. Folk var väl hemma för att ladda inför nyårsfirandet ikväll.

I Saxtorp så mötte man en tempofantom som krupit hop bakom aeropinnarna. Det var Vasa som var ute på en nyårstur. Han vände och rullade in till Fotbollsgolfens parkering för lite socialt umgänge. På plats var Redan Mini och en till. Strax efter så kom Lille Skutt och White Lady rullande på crosscyklar. Ja det är ju vinter nu så då passar de på att köra mycket landsväg. Varför skall man göra som alla andra?

Vasa fortsatte köra tempo på asfalten medan White Lady, Lille Skutt. Mini och Piruetten rullade ut på en runda som skulle sträcka sig ner om Vikhög. Ja Lille Skutt syns inte så ofta numera på träningarna vilket synds på honom. Lite mer lik en ekorre nu med sina numera fylliga kinder… Elitaren och två till rullade ut på en runda i Saxtorpsskogen.

Slingan hade inte torkat upp sedan torsdagen precis så det var lika dyngigt och kletigt. Men det är bara att trampa på och välja sina spår noga så tar man sig runt. Det var många som var ute och rastade sina hundar idag. Ett glatt, hej, hej, Gott Nytt År gav många glada tillrop tillbaka. Glada människor och glada hundar, trevligt!

När varvet var avverkat så stannade man för att inmundiga Elitkakor och prata lite cykelkläder. Sedan var man överens om att det räckte för dagen med den träningen så man rullade hemåt.

Nästa träning på torsdag kl 18.00. Samling som vanligt vid Fotbollsgolfens parkering, Hagensvägen, Saxtorp.

Gott Nytt År alla kära träningskompisar. Imorgon har vi trehundrasextiofem möjliga träningsdagar under tjugoarton framför oss!

Samling vid Fotbollsgolfens parkering i Saxtorp.
Här trampas det på längs en passage på Hagensvägen.
Dagens och årets sista runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 12 =