”Roliga gubben” hade haft jätteroligt!

Ett litet försök till sabotage.

Torsdag 18 januari. Äntligen var feber och elände borta och krafterna någorlunda återhämtade. Dags för årets första träning. Iväg mot Saxtorp. Ja det har ju inte varit så torrt denna sidan nyår heller. Men det var i alla fall inte så väldigt många vattenpölar på stigarna genom Hofterup och Ålstorp. Framme vid Fotbollsgolfens parkering så var det väldigt mörk. En koll på klockan gav att det var några minuter kvar till klockan var aderton. Minuterna gick och det blev några minuter över. Men fortfarande helt öde. Hade månne Landskrona CK’s årsmöte i går kväll tagit så hårt på krafterna att man inte orkade cykla idag?

Nåväl, Elitaren skulle ta en lugn runda. Eftersom han var helt ensam så kunde han helt bestämma tempot själv. Ut på röda slingan i Saxtorp. Det tog inte lång stund innan man kunde förstå hur kul ”roliga gubben” hade haft. Runt hela slingan hade han släåat ut grena, kvistar och stockar i alla dess olika storlekar och former. Säker på ett 25-tal platser eller så. Så detta blev ett crosstrainingpass. Stanna och hiva undan skräp både här och där.

Det måste vara något fel som är trasigt i den gubben. Att han kan lägga ner så mycket energi till ingen nytta. Någon form av patologisk fixering har han vid cyklister. När man möter honom på stigarna så gör han allt han kan för att jävlas. Han till och med går till fysisk attack, drar omkull och knuffar på cyklister. Detta trots att de har lämnat stigen fri för honom. Som det verkar så blir hans beteende värre och värre. Undrar om han har någon gräns och vart den är i så fall.

Rundan avverkades. Lyckligtvis så hittades inga grenar med spikar i, vilket gjorts tidigare. Nästa träning på söndag kl 10.00. Samling vid Fotbollsgolfens parkering, Hagensvägen, Saxtorp.

Mellanstort försök till sabotage.
Kvällens runda.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + tretton =