Körde så att det löddrade!

Samling i Saxtorp där regnjackorna åkte av.

Söndag 28 juli. Vadan detta? Regndroppar??? Det var oväntat. Det är ju inte så ofta det händer nuförtiden. Men det var varmt så några droppar regn betyder inte så mycket. Men regnjacka åkte på från start. Så iväg mot Saxtorp. Vid bageriet stod Kicken och lurpassade. Han kom snabbt igång för att göra Elitaren följe till Saxtorp. Där var redan Bokis & Duncan på plats. Regnet avtog nu så regnjackorna plockades av och trycktes ner i ryggfickorna. När klockan var några minuter över tio så rullade man iväg. Ingen ytterligare hade anslutit sig. Iväg österut mot vinden. Dösjebro och så vidare mot Södervidinge-Stora harrie-Krutmöllan. Några droppar regn kom men det var inte några större antal droppar. Dock var vägbanan blöt så hjulen drog upp vatten och bjöd bakomliggande på dessa kalla droppar. Men ju längre österut man kom desto torrare blev vägbanan.

Vid Krutmöllan så valde man att svänga vänster mot Örtofta och sedan vidare mot Viderup för att ta sig an ”Ellingebacken”. Duncan var pigg i benen och hade dessutom ett stort behöv av att förbränna frukostgröten. Han satte iväg utav bara den uppför. Om detta nu var för att köra från löddret han hade där bak, låter vi vara osagt…

Efter Ellingebqacken så är det bara någon kilometer kvar till Elitkakspausen. Då har man till sist fått lite medvind, Härligt lättrampat blir det då. Inte blev det sämre av den fina utförsåkningen ner till Örtofta igen. Snacka om att cykla med vindens hastighet. Sedan från Örtofta genom Västra Hoby och till Kävlinge för att leta sig hem via Västra Karaby.

Nästa träning p torsdag kl 18.00. Samling på Lamellgatan i Landskrona för att köra tillsammans med Örestadcyklisterna.

Här ser vi hur Duncan löddrade. Var det månne frukostgröten som förgasades?
Elitkakspaus medan Kicken försöker räta upp sig…
Dagens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + 15 =