Koltrasten sjöng i Gödselskogen!

Bokis värmer sig i solen vide Fotbollsgolfen.

Torsdag 31 mars. Under de sista skälvande timmarna av mars månad var det dags att plocka fram MTB’n för en sedvanlig torsdagsrunda. Det varma vädret har fått ett bakslag då kyliga nordanvindar har tryckts ner. Fint väder men svalt, för att inte säga kallt. Bokis var punktlig som ett atomur i vanlig ordning. Kicken däremot hade informerat om förhinder för denna träning. Han hade tydligen en massa odrucket brännvin på Helsingörsfärjan som han var tvungen att ta rätt på ikväll…

Vid Fotbollsgolfen så hade Bokis och Elitaren bara sällskap av solen. Alla andra lyste med sin frånvaro men solen var alltså god nog att lysa med sin tillvaro. När klockan var slagen så rullade man ut på den cerise slingan i Saxtorpsskogen. Åter igen så var det gott om hästskit på stigarna. Även om inte lika mycket som härom sistens. Kanske läge att byta namn till Gödselskogen istället för Saxtorpsskogen?

De båda gubbarna rullade runt slingan utan några incidenter eller missöden. Det var några som var ute med sina hundar eller som joggade. Annars var det tyst och lugnt i skogen. Allt emellanåt så kunde men även njuta av koltrastens sång. Finns det någon vackrare fågelsång än koltrastens?

Efter avslutad runda så blev det Elitkaka i vanlig ordning och lite småljug innan kosan ställdes söderut mot Hänkelstorp igen. Nästa träning på söndag kl 10:00 i Saxtorp. Väderprognosen ser inte helt lovande ut. Om det blir MTB eller racer får vi se på lördag när kanske prognosen är lite säkrare. Vilket det blir meddelas på Cyklofånarnas Facebookgrupp.

Bokis laddar på Kaninstigen!
Elitkakspaus efter avslutat varv på cerise slingan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =