Kicken blev tre tum snabbare!

Kicken anlände med sin nya 29″ på slaget 18:00!

Torsdag 13 oktober. Det fina höstvädret fortsätter. 13-14 grader varmt vid avfärd och väldigt lite vind. Den svaga vinden är en bonus för cyklingen men en börda för elräkningen dessa dagar… Hur som helst så kom Bokis punktligt som vanligt så att han och Elitaren kunde ha sällskap till Fotbollsgolfen i Saxtorp där samlingen sker. Väl framme där så syntes inte någon annan träningssugen där. Konstigt. Kicken hade ju skrivit på Facebook att han skulle komma på sin nyköpta MTB och han brukar vara i god tid. Precis innan klockan slog 18:00 så dök han upp. Han hade försökt köra och möta Bokis & Elitaren men hade tagit fel väg…

Så rullade man iväg med Elitaren i spets. Ja ett litet tag för han missade avfarten inpå stigen vilket ledde till att vips så hade han hamnat sist. Kicken på sin nya 29” trampade på. Både Bokis och Elitaren fick jobba ordentligt för att hänga på. Tänk vilken skillnad det kunde bli när han gick från sin 26” och till en 29” MTB.

Med Kicken i spets så fick man se att det var inte alltid så lätt att hitta runt när det skymmer och det blivit mörkt. Vid flera ställen blev det till att göra girar för att komma på rätt spår igen. Om man tappade på Kicken var det bara att vänta in något mer tekniskt parti. Där var man sedan snart tillbaka igen. Efter fullbordat varv blev det utspisning av Elitkakor innan man vände hemåt. Kicken mot Landskrona och de båda andra mot Hänkelstorp. Lite spända var man om man skulle råka på någon varg. En sådan fyrbening hade siktats vid Davidslidsvägen i förra veckan. Men inget vilt syntes till över huvud taget.

Nästa träning på söndag i Saxtorp. Då är det landsväg som gäller. Samling vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen.

Elitkaspaus och Bokis pustar i bakgrunden.
Kicken snya, snabba 29″.
Kvällen runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 3 =