Jagade av hundar!

Bokis undrar: ”Var f-n är Kicken?”

Torsdag 10 mars. Det vackra vädret håller i sig. Sol och svag vind. Ja, svag men isande kall. Trots att vintermunderingen är på så letar sig kylan in när man trampar runt på cykeln. Bokis och Elitaren var i god tid i Saxtorp och ingen där. Man hann med ett par ”ärevarv” i dungen innan klockan var nästan sex. Fortfarande ingen Kick. Var han månne rädd för att bli kall om näsan eller något? Precis innan man började göra sig i ordning så kom han med andan i halsen. Han hade kollat cykel på TV och börjat göra sig i ordning lite senare än vanligt och så hade det varit motvind hela vägen.

När Kicken hämtat andan så rullade man ut på cerise slingan. Lysena tändes för nu började det skymma lite lätt. Bokis hade berättat att han fått fjärde sprutan idag. Därför beslöt man sig för att ta en riktigt lugn runda. I maklig gubbatakt rullade man runt i skogen. Vid loopen så kom det ett par Golden Retriver jagande efter trion skällande. Matte försökte kalla på dem med ett sådär resultat. Men Golden Retriver är ju inte en ras som man behöver vara så rädd för. De är ju snälla och flegmatiska för det mesta. Nu var de väl bara nyfikna och leksugna kunde man väl tänka.

Bokis hade gjort stor service på drivlinan. Så nu satt det ny kedja och kassett på vilket gjorde att det inte kuggade i några backar eller något annat tillfälle heller för den delen. Kicken fick en liten kvist i bakväxeln på sluttampen. Men det var annars den enda incidenten. Allt avslutades med Elitkaka innan man rullade hemåt. Nästa träning på söndag kl 10:00 i Saxtorp. Samling vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen,

Här kommer Kicken med andan i halsen till Fotbollsgolfen.
Elitkakspaus.
Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 3 =