Internationellla hundrastardagen?

Bokis pigg & alert vid samlingen?

Söndag 12 januari. Vad månde det blifva av denna dag. Regn och radarbilden hos DMI såg inte kul ut. Ösregn att vänta. Men är det söndagsförmiddag så är det cykling! Bokis är heller inte någon som viker ner sig i första taget. Punktligt dök han upp utanför Elitaren med cykeln på hållaren där bak. Medan Elitaren svidade sig hängde Bokis av cykeln och gjorde sig klar. Tillsammans rullade man iväg till Saxtorp via småstigar och dito –vägar genom skogen. I Saxtorp var det tomt och öde. Men man vr ju där i väldigt god tid så man tog sig en runda runt i dungen runt Fotbolsgolfen. Det var lika öde när man kom tillbaka. Men efter en liten stund dök det upp en liten gul figur på cykel. Kicken?! Det var inte väntat. Kicken är ju en solskenscyklist som sällan eller aldrig skådas när vädret blir lite grått. Men idag så jevlar i det…

Efter en liten överläggning så kom man överens o att hålla sig i Saxtorpsskogen eftersom det regnat en hel del de senaste dagarna. Järavallen skulle nog vara kletig med besked. Ut på cerise slingan. En fråga som dök upp var den om det var den internationella hundrastardagen idag. Aldrig någonsin tidigare hade man råkat på så många i skogen som rastade sina hundar. Dessutom hade de flesta två jyckar! Regn, slask och gråväder brukar innebära att det är tomt och öde i skogen. Men inte idag.

Varvet avverkades utan några incidenter eller malörer. Ja Kicken prtade om att vika av och rulla hemåt när regnet tilltog lite. Det var droppen, tyckte han. Men då blev han upplyst om att i så fall skulle han missa Elitkakan. Det var vad som behövdes för att övertala honom att stanna kvar. Idogt trampade han på hela varvet runt och fick därmed till sist en Elitkaka.
Nästa träning på torsdag kl 18.00 i Saxtorp. Samling som vanligt vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen.

Kicken jobbar på för att försöka se snabb ut på bild!
Ja Kicken, det blev ju elitkaka för att du ändrade dig och följde med hela varvet runt.
Dagens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 6 =