Självlysande häst!

Bokis fipplar med lyset efter ankomsten till Fotbollsgolfen.

Torsdag 16 januari. Under dagen hade en främmande tingest lyst från en blå himmel. En viss värme kunde anas rån denna konstiga runda skiva. Undras vad det kan ha varit för något. Men skönt var det i alla fall. Bokis i Seaten svängde in punktligt i det knastrande gruset. Medan han hankade av sin cykel trippade Elitaren ut i förrådet och hämtade sin pålle, carbonpålle. Så iväg till Saxtorp. Undras hur många som skulle sluta upp idag. Kicken hade aviserat att han inte kunde komma för att han hade bestyr med att packa inför semesterresan. Bonneville skulle på julgransplundring och äta knäck. Oavsett vilket så var duon i god tid vi mötesplatsen sidan om Fotbollsgolfen i Saxtorp. Ett varv runt på stigarna där och så väntade man tills klockan var slagen.

Det var till att rulla ut på cerise slingan. Nu hade det varit uppehåll och inte så mycket regn. Men marken är nog ordentligt mättad för det var ganska kletigt varvet runt. Inte så jättelöst som när det regnar utan lite segare. Dock kan det också bli halt. Någon sladd med framhjulet blev det. Några törnar i träd, lite halkande på rötter. Men inga stora incidenter. Bokis fick en halv björk i bakväxeln. Det krävdes ett par stopp och petande för att få bort det. Annars rullade det på utan stopp.

Efter fullbordat varv så hivade Elitkakorna fram. Detta var från den nya satsen som gjorts på 95%-ig choklad. Gott blev ännu godare! Hemvägen tog man samma sträckning som hitresan. Svanabacken, travbanan, Paintballbanan och så hem till Hänkelstorp. Vid lekplatsen längs cykelstigen syntes plötsligt en självlysande häst. En vit, lysande springare. Det visade sig senare att det var en kvinna som var ute och red. Hästtäcket som hon lagt på var av reflexmaterial. Det var en fantastisk syn!

Nästa träning på söndag. Samling vi Fotbollsgolfen kl 10.00!

Efter fullbordat varv så upptäckte Elitaren att den ena fotreflexen var borta. Ja så kan det bli om man tvunget ska bonka i träd och trassla sig in i sly…
Bokis skalar av sin Elitkaka.
Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − tolv =