Inte nu igen! Utbrast Bokis…

Bokis och Elitaren väntade förgäves på fler träningssugna vid Fotbollsgolfen i Saxtorp.

Torsdag 7 april. Det hade regnat hela dagen mer eller mindre. Men radarbilden på DMI visade att det skulle nog klarna upp lagom till cyklingen. Kanske kunde det komma någon droppe, men det var inte säkert. Kickan hade meddelat via Facebook att han skulle dricka pilsner med The Flying Duchman. Spriten har tydligen högre prioritet än cyklingen? Inte nu igen! Utbrast Bokis när han fick höra det. Det var inte så länge sedan Kicken hade avstått träning för motsvarande aktivitet.

Som tur är så är både Bokis och Elitaren stabila och hängivna träningstillfällena. De båda rullade iväg mot Saxtorp. Solen tittade fram och det var riktigt skönt väder. Ja i alla fall om man var i lä för den kalla sydvästanvinden. Framme vid Fotbollsgolfen så var det tomt och öde där. Man tog en runda runt i dungen men det var lika tomt och öde när man kom tillbaka. När klockan var slagen så rullade man ut på cerise slingan. Regnet som kommit i veckan gjorde stigarna mjuka så det var en tung bana som skulle övervinnas.

Varvet avverkades utan några incidenter. Tillbaka igen så var det dags för Elitkakor och att titta på kaprifolerna som nu har fått sina blad! Efter att Elitkakorna var uppmumsade rullade man hemåt igen över travbanan som var extra tung och blaskig idag. Det var inte utan att det kändes i låren när man kom fram till Davidslidsvägen, skönt. Hemma igen så blev det till att spola av cyklarna. Det var ett tag sedan att det behövts. Men nu var det ganska dyngigt på ramen och några andra ställen.

Nästa träning på söndag kl 10:00 i Saxtorp då vi siktar på att köra racer om vädret blir någorlunda, vilket det ser ut som att det bli om man får tro prognosen.

Två glada cyklister efter avverkat varv på cerise slingan.
Bokis laddar på med ny energi, Elitkaka.
Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex − 2 =