Harrys erektion förgyllde träningen!

Samling vid Fotbollsgolfens parkering. Lefty dök inte upp idag. Han meddelade att han skulle dricka alkoholhaltiga drycker och äta gräddtårta istället då han fyllde år…

Torsdag 16 mars 2017. Nu är det vår på riktigt. Ljust och ofta bortåt tio grader varmt. Luften är frisk och energigivande. Dessutom är det allt ljusare på kvällarna. En dryg vecka kvar, sedan blir det sommartid och då blir det ljust länge på kvällen. Alltså snart dags att stuva undan lamporna för säsongen. Under vägen till Saxtorp så gick det upp för Elitaren att nu börjar den kostymen bli lite väl varm. Det är dags att sätta på sig lite lättare kläder. Med svetten lackande trots ett lugnt tempo så anlände han Saxtorp. Där stod Mini, White Lady, Kicken, Daniel och en till på plats. Allt efter hand så rullade även Hillis, Schnurr(bart), Punkan och Tränar’n in. Samuel kom åkande med sin pappa. Två grupper delade man in sig i. Snabbisarna drog iväg på sitt håll medan Elitgänget avvaktade så alla med stresskörtlar kunde försvinna ur vägen innan man anträdde vägen till Järavallen. Elitaren i spets följd av Schnurr(bart), Punkan och Kicken.

Genaste vägen över Svanebacken och sedan travbanan ut mot och förbi sjöarna innan man siktade in sig på bron och vidare till parkeringen där rosa slingan börjar.  Under denna färd så underhöll Elitaren gänget med en historia om Harry Scheins erektion då han hade sett filmen Citizen Schein, i går kväll. Här stannade man till en liten stund innan man begav sig ut på slingan. Då kom snabbgruppen rullande. Där ser man. Elitgruppen var snabbare än snabbgruppen idag trots att snabbgruppen fick någon minuts försprång så var Elitgänget ändå först till starten!

Än en gång fick man vinka iväg de med hög stressnivå så att Elitgänget kunde få cykla i lugn och ro. Ut på rosa slingan. Idag blev det inte något lätt spår utan man skulle ta alla delarna av slingan, stup, branta backar. You name it, allt skulle avverkas.

Lite längre fram i spåret kunde man se snabbisarnas lyktor. Kunde man inte se dem så kunde man höra dem när de hojtade till varandra. Speciellt Tränar’ns brölande gjorde sig märkt i skogen och bröt den annars så stilla miljön. Lyckligtvis så fick snabbisarna till sist upp farten och försvann framöver så Elitgruppen åter kunde njuta av den stilla skogen.

Dödsstupet avverkades tätt följd av de små branta backarna upp och ner för den lilla åsen där stigen sedan ringlar sig fram. Korta intervaller som gör att pulsen kommer igång.. Som tur är så följs den sedan av en plattare etapp där man kan få ner pulsen och på så sätt syresätta alla delar av kroppen igen. Bit efter bit så avverkades slingan. Detta utan några incidenter. Så kom man fram till Mördarbacken som även den avverkades. Efter den så är det ganska lätt bana även om den slingrar sig som en mask med födslovåndor. När man nästan var framme vid parkeringen igen så kom snabbisarna mötande. Men lyckligtvis så hade de hyfs nog i kroppen för att köra åt sidan och släppa förbi dem som körde med färdriktningen.

Framme vid rastbordet som står där rosa slingan börjar så var det dags för Elitkakor. Fram med godbitarna och smaska i sig. Lite kul historier berättades och många skratt. Historierna var av samma kaliber som den om Harry Schein så de var inte lämpliga att sätta i skrift. Men kul far dom! Nu fick Kicken hemlängtan och ville inte köra mer än bara hemåt. Detta eroderade de övriga tre’s träningsmoral. Så hela gänget rullade mot bron för att ta sig hem var och en till sitt.

Nästa träning på söndag kl 10.00. Samling vid fotbollsgolfens parkering i Saxtorp.

Mer info på: https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb

Lite efter att Elitgruppen kommit fram till Rosa slingan, dök snabbgruppen upp…
Kicken mular in en Elitkaka medan han lyssnar på Punkan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =