Entusiaster som trotsade Kung Bore!

Flärpen var på plats när Bokis & Elitaren rullade in vid Fotbollsgolfen.

Torsdag 4 februari. Vintern verkar har fått Skåne i sitt grepp. Det var ju ett tag sedan. Nästa fem minus när det var dags att rulla till Saxtorp för att möta upp alla andra träningssugna. Både Bokis och Elitaren tyckte det var kallt och det tog extra lång tid innan värmen kom upp i träningskostymerna. Speciellt i fingrarna. Det var till att knuta hop händerna i handskarna för att få upp värmen i fingrarna. Där det väl var gjort så gick det bra sedan.

Vid Fotbollsgolfen stod Flärpen och Kålle väntande. Flärpen kunde meddela att hans cykeldator visade på att det var 6 minus. Jo, jag tackar ja. Det var därför det bet i kinderna. Så fort klockan var aderton slagen så rullade man ut på cerise slingan i Saxtorpsskogen. Det går inte att stå stilla för länge för kylan kryper snabbt på och sedan är det ett elände att få upp värmen igen.

I denna vinterfrost så blir slingan snabb. Det går ju inte tungt någon stans. Ingen dynga eller klet. Heller inte någon snö eller is. Bara tjäle i marken och slätt. Så i god fart rullade man runt. På Kaninstigen mötte man några joggare som hoppade åt sidan. En av dem hojtade hatt man skulle öka takten. Rösten kändes bekant. Var det inte Lille Skutts brölande tro? Inget är säkert, men det är en ganska kvalificerad gissning i alla fall.

Varvet avverkades i snabb takt utan några egentliga incidenter. Möjligen vid den lilla ”chikanen” några meter innan man var framme vid Elitkakspausstället. Här blev det lite tight mellan Flärpen och Bokis. Men som tur var så var det inte något som hände. Alla välbehållna fram och kunde njuta av Elitkakorna innan man vände kosan hemåt.

Nästa träning på söndag kl 10.00 i Saxtorp. Samling i vanlig ordning vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen.

Alla glada välkomna!

Bokis & Kålle vid samlingen.
Elitkaspaus efter en väl genomförd runda.
Kvällens runda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 8 =