Cerise slingan blev Göteborgsvarvet!

Enda sällskapet vid mötesplatsen var den sista glimten av dagsljus innan det blev mörkt.

Torsdag 27 februari. Den sista darrande torsdagen i vintermånaden februari innan vi går in första vårmånaden mars. Denna dag till ära så vare sig blåste eller regnade det. Solen lyste med sitt gulaste ansikte på den blå himlen. Både Kicken och Bokis hade anmält förhinder. Men det var inte något som hindrade Elitaren från att klämma sig i trikåerna och ge sig ut. Som anat så dök det inte upp någon vid mötesplatsen i Saxtorp. Men det fann ljuspunkter ändå. Fantastiskt nog så var det inte riktigt mörkt. För ett par månader sedan hade det ju varit mörkt i tre timmar redan. Härligt att det går mot vår och ljusare tider.

När klockan blivit några minuter över sex så rullade Elitaren ut på cerise slingan. Det var verkligen ett sugande underlag. Men så har det också regnat ymnigt, förutom idag. Gyttjigt och därmed blir det ett tungcyklat underlag. Inte bra för hastigheten, men ser man det positivt så blir det lite extra styrketräning för benen.

Det var väldigt tomt och öde i skogen. Dt enda som råkades på var en löpare som sprang med pannlampa. Elitarens glada hej-hej besvarades med Men hallå ja, på klingande Göteborgska! I övrigt så avverkades varvet utan incidenter. Granslanan som legat över stigen vid crossbanan var bortplockad. Annars inget nytt. En liten Elitkakspaus innan hemfärd blev det förstås.

Nästa träning på söndag kl 10.00. Samling som vanligt vid fotbollsgolfen, Hagensvägen, Saxtorp.

Elitkakspaus. Ja för Elitaren, Meridan ville inte ha någon kaka…
Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fem =