Bonnevilles smygcomeback!

Bokis & Kicken vid samlingen.

Torsdag 4 mars. Fössta tossdan i mass… Med den så kom också vinterkylan tillbaka. Den nordliga vinden bet i kinderna och gick igenom alla lagen av kläder. Både Bokis och Elitaren såg fram emot att komma till travbanan som för det mesta bjuder på motstånd i pedalerna. Där går det inte så fort men man måste använda många krafter. Ett bra sätt att få upp värmen. Jodå, travbanan var nyharvad och bjöd på motstånd så värmen kom. Skönt. Strax innan man var framme vid Fotbollsgolfen så kom Kicken mötande. Men han vände så klart och hängde med till Parkeringen vid Fotbollsgolfen. Strax kom även Kålle rullande. Någon minut senare kom stor överraskningen, Bonneville! Kul att se att han är på väg tillbaka efter sin operation. Nej, han skulle inte hänga med. Han bara tog en liten konvalescensrunda. Det är fortfarande en bit kvar innan han börjar närma sig där han var innan operationen. Men han är på G!

Så rullade man ut på stigarna medan Bonneville letade sig mot Hofterup igen. Lamporna tändes för solen var i nedan och sakta, sakta så sänkte sig mörkret över Saxtorpsskogen. Den stunden som man stått vid Fotbollsgolfen för att vänta in om det kom fler hade gjort att värmen i kroppen minskat. Så nu var det åter igen till att försöka elda på så värmen kom tillbaka. Så sakteliga lyckades det med undantag av en och annan tå.

Det är torra fina stigar så att allt rullar på bra. Inga vargar, lodjur eller annat sågs till Väldigt öde i skogen. Där hände inte så mycket. Kicken höll på att göra en batangis då han fick sitt bakhjul på fel sida om en hög, längsgående rot. Men han redde ut det utan att kyssa terra firma. Elitaren var också nära. Hans styre tog i ett stort träd vid en smal passage. Men lyckades reda ut situationen utan att stanna. Je, dessa två små incidenter var egentligen det enda som hände på rundan.
Efter avslutat varv så hivades de nybakta Elitkakorna fram och bjöds runt. Sedan tog Kålle & Kicken vägen genom skogen för at ta sig till Landskrona medan Bokis och Elitaren återvände till Hänkelstorp.

Nästa träning på söndag kl 10.00 i Saxtorp. Samling som vanligt vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen. Alla glada som gillar att cykla är välkomna att hänga på!

Jättekul att Bonneville tittade förbi!
Elitkakspaus i nattmörkret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 19 =