Idag så batangiserades det på Järavallen!

Samling vid Fotbollsgolfen.

Söndag 7 mars. Det var ju ett fasligt blåsande. En frisk nordvästan ”förgyllde” dagen. Som grädde på moset så började det också duggregna. Det var inte till att vänta på något utan att rulla iväg så att arbetstemperaturen kom upp så kylan från nordvästanvinden kunde hållas stången. I Saxtorp så stod Asmundtorperskan troget och väntade. På plats var även Max och pappa Conny. Men det var bara Max som skulle cykla för pappa var handikappad av ett diskbrock. Så svängde även Röde Baronen in. Kicken, Kålle, Pia och Bosse bus rullade in även de. Bosse Bus har fortfarande problem med sin hand efter batangisen i januari. Så han håller sig på asfalten där man inte behöver växla lika flitigt som i skogen.

När klockan var 10 slagen så rullade man iväg för att ta ”lilla varvet” i Saxtorpsskogen innan man rullade över till Järavallen. Vädret gjorde väl sitt till att det inte var så många människor i skogen idag. Några enstaka som vallade sina hundar. I övrigt så hade man hela skogen och stigarna för sig själva. Lustigt nog så var där väldigt många bilar parkerade på Järavallen. Förvånande då det inte var så fint väder. Men det är kanske Coronan som gjort att folk har blivit lite mera vädertåliga.

Pia rullade ut först i spåret. Strax efter så kom Elitaren med resten av gänget som ett pärlband bakefter. Det rullade på bra idag. Alla hängde med snyggt.Några batangiser blev det. Kicken föll pladask på alla fyra, vänd mot Mekka, vid den lilla trädstammen strax innan Jerkers ås. Ja även Kålle och Bokis batangisade även de. Trots dessa små incidenter så var det aldrig behov av att stanna till och vänta in. När det blev lucka så täpptes den ganska snart igen.

Tillbaka igen vid starten så fortsatte Röde Baronen direkt mot Saxtorp. Permissionen var på väg att ta slut så han tyckte det var bäst att snarast inställa sig till tjänstgöring igen. Pia hade också pipit hem direkt, vilket hon aviserade redan från början. Övriga fick smaka på Elitkakorna. Där var även en liten knatte som varit ute och cyklat. Knatten och pappan fick var sin Elitkaka även de.

Nästa träning på torsdag kl 18.00 i Saxtorp. Alla glada är välkomna att hänga på. Givetvis så vankas det även Elitkakor!

Bosse Bus håller sig på vägarna där han inte behöver växla så ofta.
Här trampa det på mot Järavallen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 7 =