Bokis återkom & Kålle drog timmerstockar!

Kicken blev överraskad när Bokis dök upp.

Torsdag 13 januari. Ja tänk denna dag så är det bara elva månader kvar till Lucia… Det var även första gången på nästan en månad som det var dags för mörkerkörning. Under julhelgen så har ju även torsdagsträningarna skett på förmiddagarna. Men nu var det äntligen slut på alla helger så att man kunde komma in i vanliga rutiner igen. Extra roligt idag var att Bokis var tillbaka. Efter lite drygt två månaders bortavaro på grund av sin elakt stukade fot som han ådrog sig i början av november. Men nu var han någorlunda återställd och ville trampa runt med kompisarna igen och prova om det inte skulle gå. Punktligt som vanligt anlände han till Elitaren och sedan hade de båda sällskap till Saxtorp. Där stod Kicken och väntade. Han blev överraskad av att Bokis dök upp. Strax så kom även Kålle.

När klockan var slagen så rullade kvartetten ut på cerise slingan. Det dröjde dock inte så länge innan det blev stopp efter att Elitaren fått in en kvist i bakväxeln. Men den rycktes bort och så kunde man fortsätta ut på Stora Byvägen för att sedan svänga in på cerise slingan. Men rullade på i ett hyggligt tempo. Inte för högt med omsorg om Bokis som inte kunnat träna på ett par månader. Varje gång han tillfrågades om hur det kändes så fick man svaret att det funkade fint. Allt rullade på. Det var bara Kålle som hade lite problem idag med att ta sig över trädstammarna som finns dels i början av slingan och dels i slutet. Stopp på båda ställena. Men annars rullade allt på och i övrigt inga incidenter eller annat.

Efter avverkat varv så var det dags för Elitkakor som avnjöts under diverse ljugande som vanligt. Sedan var det dags att rulla hemåt. Kålle & Kicken mot Landskrona och de båda andra till Hänkelstorp.

Nästa träning på söndag kl 10:00 i Saxtorp. Samling vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen.

Kålle ångade in någon sekund i aderton.
Elitkakspaus efter avverat varv.
Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fem =