Blåsväder och ”sjögångsyrsel”!

Bokis laddar för kvällens träningspass.

Februari månad. Ett steg närmre våren alltså. Torrt och fint väder, men ett hiskeligt blåsande. Som tur är så märker man inte så mycket av blåsten i skogen. Förutom att det susar och visslar i trädkronorna. Tillsammans med Bokis rullade Elitaren till Saxtorp och mötesplatsen på Parkeringen, Hagenvägen. Men inga fler dök upp. Kicken hade ju aviserat att han skulle ut på sjön och inmundiga starkare drycker. Den sjögången som torde bli idag kunde nog skynda på yrseln lite…
Bokis och Elitaren rullade ut på spåret. Det var väldigt torrt och fint. Lättrampat men emellanåt lite svårhittat. När det är torrt så är inte kontrasten mellan stig och övrigt så stark. Så det kan vara lite problematiskt att se var stigen går. Men man lyckades hitta runt ändå. Enda missen var precis på sluttampen där man missade vänstersvängen in på ”pumptracken”. I övrigt så gick det vägen hela vägen eller hur man ska uttrycka det. Som vanligt var man ju väldigt ensamma i skogen. Givetvis avslutades rundan med en Elitkaka innan man rullade hemåt igen.
Nästa träning på söndag kl 10:00 i Saxtorp. Samling vid parkeringen, Hagensvägen. Alla cykelsugna välkomna att hänga på!

Bokis och Elitaren, de två mest ihärdiga Cyklofånarna.
Med Elitkaka i magen var Bokis redo att vända hemåt.

Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 1 =