White Lady körde i skogen!

Samling vid Fotbollsgolfens parkering, Hagensvägen Saxtorp.

Söndag 4 februari. Oj vilken överraskning när persiennerna vippades upp. Vitt ut. Några centimeter snö hade fallit under natten. Vitt och fint alltså till skillnad från det annars så gråa och kletiga som det varit hittills i ”vinter”. Hoppa i trikåerna och så rulla iväg mot Saxtorp. Vid Fotbollsgolfens parkering hade det samlats ett gäng och några till anslöt också. Tiotalet träningssugna var man. White Lady ville köra i skogen(?). Snön gjorde ju att cyklarna inte blev smutsiga vilket föranledde henne att sikta på en skogstur. Ett gäng med snabbcyklister rullade iväg ut. Elitaren, Bosse Bus och en tjej bildade en grupp och rullade ut på röda slingan i Saxtorpsskogen.

Med Bosse Bus i spets höll man ett skapligt tempo. Skogen var så mycket ljusare i och med den vita snön som lyste upp. Snabbisarna hade också valt att köra i Saxtorpsskogen så det var bra spårat. Man kunde lätt följa spåren i snön och var inte avhängiga av de röda markeringarna. På väg upp mot ”loopen” så kunde man se hur snabbisarna hade avverkat den och var nu på väg vidare runt på slingan. Halvvägs runt, vid Ulmestigs så vinkade Bosse Bus hej då. Han skulle hem och uppfylla sina plikter som morfar-farfar och gå på kalas hos barnbarnen. Kicken hade sitt barnakals igår och det var väl sviterna efter detta som gjorde att han inte dök upp till träningen idag…

Tjejen och Elitaren fullbordade varvet och stannade till när man var framme för att njuta av var sin Elitkaka. När kakorna var uppätna och allt ljug ljugit så var det dags att rulla hemåt. Tjejen bodde i närheten av Fotbollsgolfen medan Elitaren hade en bit hem till Henkelstorp.

Nästa träning på torsdag kl 18.00. Samling som vanligt vid Fotbollsgolfens parkering , Hagensvägen Saxtorp.

Full fart på slingan!
Elitkakspaus.
Dagens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 2 =