Vädertåliga Cyklofånar i skogen!

Bokis laddad vid samlingen i Saxtorp.

Torsdag 23 november. Lyckligtvis hade regnet som man hotat med dragit över under eftermiddagen. Det hade heller inte kommit speciellt mycket regn. Lite knappt fyra millimeter bara. Men det var ett fasligt blåsande. Det tjöt och susade bland träden. Kicken ringde och meddelade att han skulle stanna hemma. Han ville inte ge sig ut. Men Bokis och Elitaren rullade ut och iväg till Saxtorp. Naturligtvis var det inte någon där, men hoppet har inte getts upp.

Ett lappkast med cyklarna och iväg ut på slingan. Visst var det lite tung bana men det var inte speciellt kletigt. Det var bara att peta ner en kugge och trampa på. Slingan hittades runt utan några egentliga svårigheter. Visst var det lite tvekan på ett par ställen men det klarnade i samma sekund som man undrade. De båda vädertåliga Cyklofånarna var alldeles ensamma i skogen. Inte en levande kotte syntes till av någon underlig orsak. I skogen var det ganska skönt. Vinden märktes inte av utan av att det susade i träden så att det emellanåt överröstade surret från motorvägen. Riktigt skönt alltså.

Efter avverkat varv rundade man av med Elitkaka innan man rullade hemåt mot Hänkelstorp. Nästa träning på söndag kl 10:00 i Saxtorp. Samling vid parkeringen, Hagensvägen. Alla cykelsugna välkomna att hänga på!

Tvenne MTB:ar rullade runt slingan ikväll.
De två vädertåliga Cyklofånarna: Bokis & Elitaren.

Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + tjugo =