Träningskväll med sordin…

Nestorn, Sune Sthuweback, har lämnat oss. Här en bild från en av alla de rundor vi har trampat tillsammans.

Torsdag 14 januari. Jepp, nu börjar vintern att göra sig synlig. Kallt och minus på termometern. Om än inte jättemycket minus så känns det i alla fall. Det blev att dubbdäcken åkte på. Det var flera år sedan de var i bruk. Det var lika bra att lägga på dem för att de kommande dagarna så skulle det bli kallare och det kanske kommer lite snö också. Bokis avvaktade lite till med sina dubbdäck. Så han fick ta det lite extra försiktigt på de bitarna av rundan som gick på asfalt. Där var det fläckar med blankis.

I Saxtorp så stod Flärpen och Kicken beredda. Kicken hade det sorgsamma beskedet att komma med att Nestorn hade cyklat vidare till en annan värld. Coronan var honom övermäktig och vi har förlorat en cykelkamrat. En av de allra första medlemmarna i Cyklofånarna. Bingolotto har förlorat en av sina allra bästa lottförsäljare. Detta besked gjorde att det blev en lågmäld stämning denna kväll. Sune Sthuweback, som är Nestorns riktiga namn, lämnar ett tomrum efter sig. Vi har cyklat mycket ihop. Varit på träningsläger både i Italien och Spanien. Vi har provat på att cykla i Velodromen i Ballerup, Köpenhamn. Många minnen bubblar upp.

Det är lite svårt att skriva något kul och trevligt från denna kväll. Men kvartetten kom runt utan missöden. Enda incidenten stod Flärpen för när han stod och åt sin Elitkaka så vurpade han. Ett konststycke att vurpa med cykeln när han inte satt på den…?

Nästa träning på söndag kl 10.00 i Saxtorp. Samling som vanligt vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen.

Alla glada välkomna!

Flärpen och Kicken var på plats när Bokis och Elitaren kom till Saxtorp.
Ja du Flärpen, hur gick det till när du vurpade när du stod sidan om cykeln???
Kvällens runda.

Ett svar på ”Träningskväll med sordin…”

  1. Ja vad ska man säga….😔. Nestorn var… en Nestor! Det har varit många cykelkulturen både på hemmaplan men framförallt i Italien och Spanien…. Många fina minnen .med Cyklofånarna. . Du fortsätter säkert att trampa där du nu är.. RIP😢

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 9 =