Solotur i det sköna novembervädret!

Solotur på Meridan.

Torsdag 28 november. November månads sista träning. Lite regnigt. Det hade regnat mest hela dan om än inte i någon större omfattning. Bokis var lite bättre från sin förkylning men inte tillräckligt bra för att träna. Elitaren drog på sig munderingen och rullade iväg till Saxtorp för att möta upp fler träningssugna.
Men ingen där, vare sig innan klockan arton eller efter… Kicken, Schnurrbart, Bonneville, Bosse Bus, tål ni inte vatten?
I ensamt majestät rullade Elitaren ut på cerise slingan. Lagom till starten så avtog/slutade det lätta duggregnet. Inte något märktes av regnet under hela rundan. Det var inte förrän under hemfärden som duggregnandet gjorde sig påmint. En i övrigt väldigt skön cykeltur i åtta-nio graders värme. Några gubbar som rastade hundar var de enda som råkades i skogen. I övrigt väldigt tyst och lugnt. Men berättas kan att man lagat vägen som går förbi dagiset. Där har en vänlig skäl även skyfflat i makadam i gropen där man passerar vägen och därmed helt eliminerat risken för att stå på huvudet över styret, vilket har hänt för några under hösten.

Efter avverkad runda så bar det hemåt igen för att spola av cykeln. Både hoj och hojjare blev dyngiga idag. Men det hör ju till.
Nästa träning på söndag kl 10.00 i Saxtorp. Samling vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen.

Jodå, Elitkakorna kom fram!
Såhär års får man räkna med att bli lerig.
Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =