Snabba pågar!

Kicken andas in för att snacka K-sprit.

Torsdag 26 januari. Det var ingen bra start på träningen. Precis när Elitaren skulle byta om så ringde det på dörren. Två representanter får det tyska ”maffiaföretaget” Eon stod utanför och ville pracka på Elitaren olika saker. Finns det något som kan sänka humöret mer än Eon? Som tur var så förstod de ganska snabbt att de hade dragit en nitlott när de ringde på nr 17. De lommade iväg och Elitaren stängde dörren för att hoppa i outfiten inför kvällens träning. Bokis kom punktligt som vanligt och de båda kunde rulla iväg till Saxtorp. Det var ett ganska fint väder om än kyligt. Lite duggregn hade det kommit under dagen men nu var det torrt på vägarna. I Saxtorp stod Kicken och väntade.

Efter ett lite snack så rullade man ut på slingan. Även här var det torrt och fint. Man rullade på i lagom gubbatempo. Vid ”loopen” höll man ögonen extra öppna för att se om det dök upp ett rådjur idag också. Men icke… Om det var för rådjursspaningen som Bokis vurpade vet vi inte riktigt. Men i alla fall så missade han en rot som fick honom på fall. Som vanligt var det ingen fara utan det var bara att resa sig igen och borsta av sig för att fortsätta. Inga men efter den stillsamma vurpan inte.

Så trampade man vidare. Vid den lilla crossbanan fick så Elitaren ett kast på sin MTB på krönet när han nästan var uppe. Det blev ett halvstopp och högerfoten i marken för att styra upp det hela. Inga problem där heller. Trampandet gick vidare. När man på väg mot Ulmestigs efter att ha passerat dagiset var där ett rådjur som försvann in i mörkret. Detta samtidigt som de båda snabba pojkarna kom för att köra om. Det är två yngre förmågor som man har råkat på några torsdagskvällar. Så även denna kväll. Ulmestigs passerades och återfärden var inledd. Inga konstigheter eller incidenter utan man kom tillbaka till start utan mankemang.

Elitkakor spisades under att man pratade om bensin och K-sprit. K-sprit behöver man ju inte hälla i tanken numera. 95-oktaning ”bensin” består nu till 10% av just sprit… Nästa träning på söndag kl 10:00 i Saxtorp. Samling vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen.

Bokis mular in en Elitkaka efter väl avverkat varv.
Mums, mums, mums…
Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex − 4 =