Runda med både Claes och ilskna signalhorn!

Disco-Dunk, den sanne gentlemannen som drog hela vägen i motvinden!

Söndag 12 juni. Det är ju alldeles fantastiskt vilket flyt vi har med vädergudarna. Sol och blå himmel om än en ganska fris sydvästanvind. Regn skulle inte komma förrän på eftermiddagen. I trikåerna och upp på titanspringaren för att jaga iväg till Fotbollsgolfen i Saxtorp. Där satt Disco-Dunk och surfade på mobilen i väntan på att det skulle komma fler träningssugna. En vit skåpbil stod och man kunde ana framhjulet av en racer som stack fram lite bakom bilen. Det var Banani som letat fram en gammal ståltrotjämare med växlar på ramen. Bokis rullade in med en hög färg i ansiktet. Han hade ju haft motvind hela vägen från Kävlinge.

Eftersom det var sydvästan som var förhärskande blev det naturligt att ta en Habo Ljungrunda. Stora Byvägen ut Till Barsebäcksvägen för att sedan plöna sydvästan som genererade en sned motvind. Engelsmän är gentlemän av födsel och ohejdad vana. Detta medförde att Disco-Dunk gick upp och drog direkt hela vägen ner till Barsebäckshamn. Två konstiga bilister hängde sig på tutan när de passerade cykelkvartetten som låg på rad prydligt i högerkanten. Inga mötande bilar fritt och ledigt att köra förbi. Ben hänga sig på tutan skulle man. Den första bilen hade hyrt ett gallersläp på Jouran. Nere vid Barsebäck blev man lite starstrucked när man såg Claes Malmberg gå och klippa gräset utanför sitt hus! Men oförtrutet trampade man vidare för att gå in på cykelbanan och klättra över ”Col de Gillhög” med vinden i ryggen. Gött!

Som vanligt rullade man igenom sandskogen-Lödde, vidare till Borgeby Slott- Flädie och så Habo Ljung. Här blev det sedvanlig Elitkakspaus innan man vände norrut igen genom Bjärred-Borgeby-Lödde. I Lödde så vinkade Bokis hej då och sa att han skulle njuta av medvinden hela vägen hem till Kävlinge. Den resterande trion fortsatte norrut och i Hänkelstorp så hoppade Elitaren av medan Disco-Dunk och Banani fortsatte norrut.

Nästa träning på torsdag kl 18:00 i Landskrona. Då tränar vi med Örestadcyklisterna och samlas vid Puls Arena.

Banani körde med dubbla budskap: både KCA och Eslövs CK. Har han svårt att bestämma sig?
Dagens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − fem =