Racerpremiär!

Full aktivitet på knatteträningen!

Söndag 8 april. Visst är det fantastiskt. Förra söndagen var det någon form av istid. Nu väntade nästan rena sommaren. Med ett stort leende plockande Elitaren fram den finlemmade springaren och lät ardennern häng kvar i förrådet. Racerpremiär! Det var så fint väder att även Piruetten skulle cykla. Så en runda hem om till honom för att hämta upp. Som vanligt sprang han omkring i fillingarna. Aldrig rulla iväg en sekund för tidigt. Tillsammans rullade de iväg till mötesplatsen som nu ligger vid parkeringen norr om stora sjön på Järavallen. Detta för att barnträningen börjar idag och den sker just där. Så de kommande söndagarna är träffpunkten där om söndagarna och om tisdagarna är det vid Puls Arena i Landskrona och om torsdagarna Fotbollsgolfens parkering i Saxtorp. Ja, ja, det är inte bara benen som skall motioneras utan även hjärnan…

Vid sjön så kryllade det av aktivitet. Knattarna hoppade runt som små loppor på sina cyklar. Förutom knattarna så var det även många cyklister och föräldrar såklart. En minst sagt livlig aktivitet. Bosse Bus och Kicken var på plats. Schnurrbart kom precis ut från Stora Byvägen när Elitaren svängde av från Grand Prixvägen. Så tillsammans rullade de ikapp Bokis som kom rullande på sin MTB.
Det blev en landsvägskvartett. Bosse Bus, Kicken, Schnurrbart och Elitaren som rullade ut på en Habo Ljungrunda. Vinden var sydvästlig av något slag. Inte hård men tillräckligt stark för att vara jobbig att ligga och dunka pannbenet i. Sedan är det så svårt att klä sig såhär års. Alla hade nog lite för mycket på sig. Det blev varmt och svettigt i munderingarna. Via Barsebäckshamn-Lödde Sandskog_Borgeby Slott så tog man sig till Habo Ljung där man stannade till för Elitkakspaus kombinerat med sedvanligt ljug. Bosse Bus berättade att han sjkulle köra till Holland tidigt på torsdagsmorgonen. I helgen skall han köra Amstel Gold Race tillsammans med The Flying Duchman. Ett tjugomilalopp i kuperad terräng. Lycka till Bosse Bus och hälsa The Flying Duchman!

När Elitkakorna var uppätna så rullade man norrut igen. Nu äntligen med vinden i ryggen. Så mycket lättare det blir att trampa då! Hemfärden gick utan några incidenter eller andra notabla händelser. Elitaren hoppade av i Hänkelstorp medan de tre andra fortsatte norrut till Häljarp respektive Landskrona.

Näst träning på tisdag. Då är det racer som gäller. Samling vid Puls Arena i Landskrona kl 18.00! Mer info: https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb/

Bosse Bus tätt följd av Kicken och Schnurrbart.
Elitkakspaus i Habo Ljung.
Dagens runda.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 6 =