Nykter runda efter Mårten!

Kicken stod och väntade vid Fotbollsgolfen när Elitaren anlände.

Torsdag 11 november. Vi kan direkt lugna alla som var oroliga. Jodå, Kicken hade hämtat sig och nyktrat till efter gårdagens gåsamiddag. Pigg och träningssugen stod han och väntade vid Fotbollsgolfen när Elitaren anlände. Bokis hade anmält förhinder redan i söndags. Att han sedan vrickade foten gjorde inte läget bättre. Vi får nog vänta ett tag innan vi ser honom i spåret igen. Förhoppningsvis inte allt för länge.

Det var ju inte någon jätterusning till kvällens träning precis. När Elitaren anlänt till Kicken så var det tyst och lugnt därefter. Väldigt tyst och lugnt… Ingen Flärp och hade inte Silverpilen fått en MTB i födelsepresent idag? Mycket kan man spekulera i. Men det var ju bara hej hopp och ut på slingan i kvällsmörkret. Det var ju ett fantastiskt väder. Väldigt svag vind, tio grader varmt och inget regn. Så mycket bättre kan man inte förvänta sig såhär års. Med tända lampor så rullade duon ut i skogen för ett skönt varv. Väldigt tyst och stilla i skogen. Ett par andra cyklister siktades på hemväg mot starten. I övrigt var det inte något liv som visade sig förutom några nattfly vid Elitkakspausen.

Nästa träning på söndag kl 10:00 i Saxtorp. Då samlas vi på MTB vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen. Alla cykelsugna välkomna!

Kicken parkerar cykeln vid Elitkakspausen.
Elitkaka och vattenflaska i högsta hugg.
Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 4 =