Nygammal runda med nygammalt besök!

Se på f-n om inte familjen Andersson-Andersson dök upp för första gången på flera år!

Torsdag 5 maj. Ännu en kalasfin majdag om än med en lite kylig nordvästanvind. Som tur var vinden ganska svag. Elitaren rullade upp till Saxtorp för att möta upp Bokis för att sedan sällskapa till Landskrona och Puls Arena. Där var det rikligt med folk i trikåer. Flärpen, Hurtbullen, Silverpilen, Punkan och flera andra. Strax efter Bokis och Elitarens ankomst kom Kicken rullande med Familjen Andersson-Andersson. De sistnämnda har inte synts till på flera år. Men nu skulle det bli ändring på det enligt utsaga. Nyrenoverad cykel och en läkt hand. Så nu j-lar var det inte något som kunde stoppa dem.

När klockan var slagen så rullade de mest testosteronstinna pojkarna iväg först. Gubbagänget skulle köra lite lugnare så de rullade iväg därefter. En Spargodtrunda blev det, men en omvänd sådan. Ut till Säby för att sedan ta den långa backen till Härslöv. Det är en bra uppvärmning. Backen är inte så brant, men pulsen jagar den upp eftersom den är långsträckt. I Härslöv bar det sedan av mot Ottarpsbacken som man dagen till ära kunde njuta utför. Efter Ottarp på väg ut mot 110:an så är där en backe till som är lång, om inte brant den heller. När 100:an var nådd var det inte långt kvar till Spargodt där påsen med Elitkakor åkte fram och bjöds runt. Anette fipplade med mobilen och tog några gruppselfisar på både längden och tvären.

Nu var det hemfärd som stod på programmet. Mot Brödåkra alltså för att sedan kunna vänga mot Sireköpinge-Heden-Billeberga. I Billeberga så tog Landskronagänget cykelvägen västerut medan Bokis och Elitaren rullade vidare söderut till Trää där Bokis svängde mot Norrvidinge för att sedan ta sig hem till Kävlinge. Elitaren svängde på andra hållet mot Annelöv för att ta sig hem.

Anette tar gruppselfie på längden.
Här kämpar man på mot Billeberga från Heden.
Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 9 =