Nesor & dotter visade sig!

Anna, Lövis och Baggesen vid samlingen

Söndag 22 mars. Härligt! Det fina vädret med sol och blå himmel fortsätter. Det känns skönt att lägga det gråa, molniga, regnandet bakom sig. Fåglarna kvittrar, hackspettarna slår sina trumvirvlar och bina kikar ut ur kuporna för att bajsa efter att ha hållt sig hela vintern. De börjar bli vår på riktigt alltså. Ingen Bokis dök upp idag, så Elitaren fick ta sig själv till Saxtorp där halva Teckomatorp väntade i form av Lövis och Baggesen. Anna var på plats såklart. Efter en stund så kom även solskenscyklisten, Kicken rullande liksom Annas syrra, Pia.
Anna ville köra själv medan de övriga drog iväg för att ta lilla varvet i Sxtorp innan man jagade över mot Järavallen. Lövis tog täten och drog iväg som en avlöning. Baggesen, Pia och Kicken hängde på. Elitaren insåg sin begränsning och tog det lite lugnare för att inte starta med att gå upp på rött direkt.

Ute på Stora Byvägen så släppte Kicken och föll ner till Elitaren. Så rullade man ut på rosa slingan med Kicken i spets. Vid loopen så kom snabbisarna ifatt??? Jo de hade tagit rundan runt och under det att de cyklade runt hann de båda andra komma ifatt och förbi. Nu fortsatte man tillsammans. När man var framme och skulle korsa Stora Byvägen för att dra sig till Järavallen via Välandalen så ville inte Kicken ligga först längre. Han tyckte det var lite nervöst. Så Elitaren gick fram i spets och fortsatt trampandet mot Järavallen.
Det fina vädret kanske i kombination med Coronaviruset gjorde att det var många ute i skogen denna dag, barn, ungar, hundar, hussar & mattar, ja alla möjliga människor. På Järavallen var det massor av bilar. Bilar i en sällan skådad talrikhet.  Ett kort stopp vid starten på rosa slingan. Sedan drog Baggesen, Pia & Lövis iväg snabbt. Elitaren och Kicken följde efter i ett lite makligare tempo. Det har ju torkat upp bra, men det är ändå en tung bana och där ligger några träd som blåst omkull och spärrar cyklelslingan. Järavallen är mycket mer teknisk och trixig än vad Saxtorpsskogen är. Tänk bara att här finns passager som eter t ex ”Dödsstupet” & ”Mördarbacken”…

Varvet avverkade utan några egentliga incidenter, Kicken sa att han sett Nesor lite längre fram i spåret. När man kom mål igen så visade det sig att han inte ljög, denna gång i alla faktiskt.
Nästa träning på torsdag kl 18.00 i Saxtorp. Samling som vanligt vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen. Välkommen!

Elitkakspaus dit även Nesor med dotter var bjudna. Baggesen drar in magen och håller andan så att nästan blev blå i ansiktet. Lövis och Kicken lite mer avspända.
Pia dök upp för första gången på länge.
Dagens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 17 =