Baggesen var snabbast!

Här kan vi se att Baggesen var på hugget idag. Cool uppsyn!

Torsdag 26 mars. Fortfarande ett fantastiskt fint vårväder. Sol, blå himmel och svag vind. Fåglarna kvittrar och bina har börjat surra runt för att hämta pollen och kanske lite nektar. Som gjort för att cykla. På seneftermiddagen kom det en anonymt  SMS med ett kort och torrt meddelande: Träningen avklarad. Jaha, vem kan detta vara som inte finns i telefonboken, undrade Elitaren. Att söka på numret gav heller inte något resultat. Ett anonymt nummer, uppgift saknas…
Bokis hade förhinder så Elitaren rullade själv till Saxtorp. Där mötte han Baggesen som var på plats i god tid. Det blev en liten pratstund och precis när man var på gång och skulle rulla iväg kom Bonneville frenetiskt trampande. Det tog en liten stund innan det gick att förstå att han varit sent på det och fåt stå upp och cykla. Andningen påminde om ett överhettat ånglok. Men efter någon minut så kunde man rulla ut på cerise slingan. Lite lagom gubbatempo. Så efter ett litet tag så ville Baggesen rulla på lite snabbare. Men han hade lite problem med att hitta runt själv sa han. Han fick då tipset att följa markeringarna. Efter ett par missar i början så verkade det som han fick kläm på det hela och så försvann han för att inte synas till mer denna träning.
Bonneville och Elitaren trampade på i gubbatakt och avverkade varvet utan några incidenter. Det märks att det blir allt ljusare. Nu kunde man rulla runt hela slingan utan att tända lysena. Visst började det bli lite skumt, men helt ok utan lyse så länge man inte var ute i trafiken. Då behövs ljuset för att synas.

Nu kommer kraftforet, brast Bonneville ut när Elitaren hivade fram Elitkakorna. Kakorna smakade lika bra som vanligt. Styrkta av energitillskottet så rullade man hemåt igen.

Nästa träning på söndag kl 10.00. Tänk på att det då är sommartid som gäller. Alltså blir det en timmes kortare sömn natten till söndagen för att vi ställer fram klockan en timme. Välkomna alla pigga, glada cykelfantaster!

Bonneville pustar ut med en Elitkaka.
Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 1 =