Lonley rider mötte knatte!

MTB’n var det enda som fanns för Elitaren att fotografera denna kväll…

Torsdag 18 november. Det fantastiska höstvädret håller i sig. 12 grader och inget regn. Lite friska vindar från nordväst. Men vind generar inte när man cyklar i skogen. Bokis är fortfarande justerad i foten och Kicken hade anmält förhinder för att han hade lite odrucket brännvin att ta rätt på mellan Helsingborg och Helsingör. Så ikväll fick Elitaren rulla iväg ensam till Fotbollsgolfen för att se om det dök upp någon annan. Men den förhoppningen kom på skam. Det var bara Elitaren som lyste upp Fotbollsgolfens parkering.

Jaha, då var det så. Bara att sätta fart och rulla ut i skogen alltså. Vanliga torsdagsrundan. Tänk vad folk missar. Så skönt väder, hög, frisk luft och inte alls lerigt eller dyngigt i spåret. Så bra förutsättningar som man över huvud taget skulle kunna förvänta sig såhär i andra halvan av november. Tomt och öde var det i skogen. Men så syntes ett par cykelljus på avstånd. Lite senare så kom de mötande. Strax innan backen upp vid rotvältan. Hej-hej han man med innan de var borta och Elitaren uppe för backen vid rotvältan. Så blev det åter mörkt, tyst och öde i skogen. Men på tillbakavägen så mötte Elitaren en knatte med sin pappa som kom mötande. Härligt att se när föräldrar är ute med sina barn på cykel. Det är samma glädje varje gång man ser det.
Rundan avslutades inte med någon Elitkaka. Elitkaka är en social företeelse. Så Elitaren passerade Elitkaksstället utan att minska på farten utan trampade bara på för att komma hem till en skön dusch. Nästa träning på söndag kl 10:00. MTB med samling som vanligt vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen, Saxtorp.

Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 − 1 =