Kock Rynke bjöd på mjölksyrachock!

Det var många som kom till kvällens träning!

Torsdag 17 augusti. Som tur är har vi fått lite bättre väder än vad som rådde under Hans härjningar. Ingen som men helt ok temperatur och nästan ingen vind alls. Elitaren plockade ut springaren ur förrådet. Nu var aerosolhornet försett med en ny patron så att åter igen blev lite tryck i tutandet. Tur var det för att på cykelvägen förbi Biltema i Landskrona så var det dels småpågar som fjantade runt och inte reagerade på plingande från ringklockan. Likaså en borttappad själ som gick med sina stora hörlurar avknoppad från omvärlden. Ett rejält tryck på aerosolhornet löste båda situationerna på bästa sätt…

Trolle hade gjort sällskap med Elitaren precis när man svängde in på cykelbanan vid Haldex. Det var också dessa två som var först vid Pula Arena. Men strax började det droppa in fler. När det var dags för att rulla iväg kunde man räkna in femton träningssugna. Det blev två grupper. En grupp med nya cyklister som körde lite lugnare och kortare runda. Och så den andra klungan som anfördes av Kicken som pinnade på mot Härslöv. Som vanligt så sprack klungan i backen dit. Men uppe på krönet väntade man in så att man kunde fortsätta tillsammans mot och förbi Tomatens hus. I vanlig ordning hade Kock Rynke mycket oro i benen. Han rycker gärna i uppförsbackarna. Men idag gjorde han detsamma i nerförsbackarna. Med detta så tvingade han fram mjölksyra i benen på dem som försökte hänga på.

Efter Tomatens hus fortsatte man till och genom Gantofta för att sedan rulla vidare till Råå. Här tog Farstun över guidandet och visade alla vilka vindlande cykelbanor det finns som kan ta en söderut förbi Rydebäck och till Glumslöv. Där blev det stopp vid Matöppet för att inmundiga Elitkakor innan man fortsatte. Ja ett gäng vek av för att ta sig an Sundviksbacken. Men Kicken, Punkan, Farstun, Trolle och Elitaren betackade sig för det och fortsatte söderut mot Landskrona. Därefter fick Elitaren vingla hem ensam de sista femton kilometrarna.

Nästa träning på söndag kl 10:00 i Saxtorp. Samling vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen. Alla cykelsugna välkomna att hänga på!

Här ligger Kock Rynke i spets och ser till att de efterföljande producerar mjölksyra…
Trolle och Punkan vid Elitkakspausen.

Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × två =