Hemliga gruppen kom mötande!

Hemliga gruppen kom mötande på Välanvägen.

Söndag 8 mars. Tänk att uppehållsvädret håller i sig fortfarande. Några dagar utan regn gör att det hinner torka upp lite så det inte är så förbålt dyngigt i spåren. Som vanligt kom Bokis i sin Seat punktligt. Det går att ställa klockan efter honom. Så var det till att rulla mot Saxtorp. Elitarens MTB kräver nog lite service nu. Det krasade och lät som ett tröskverk. Både när han trampade och med frihjul. Är det månne både vevlager och bakhjulslager som tagit slut?
Strax innan man var framme så mötte man hemliga gruppen som kom mötande på Välanvägen på sina crosscyklar. De hade tydligen startat tidigare så de inte behövde beblanda sig med några andra. Vid Fotbollsgolfen så stod Anna och väntade. Strax kom även kicken rullande och lite därefter kom halva Teckomatorp, dvs Baggesen & Lövis. Baggesen kom på sin crosscykel och skulle ta sig en runda runt på vägar medan de andra rullade ut i skogen. Ja, Anna vile köra en egen runda för sig själv. Med Elitaren i spets så rullade man ut på lilla varvet i Saxtorp innan kosan sattes mot Järavallen. Förhoppningarna var att det nu var upptorkat så att det gick att cykla där.

Lövis stack iväg först på rosa slingan därefter kom Elitaren, Kicken & Bokis i nämnd ordning. Det ligger fortfarande ett träd över slingan strax efter starten. Ingen har varit och röjt där ännu. Så det blir ett litet stopp för att baxa cykeln över. Klart någon som är riktigt styv kanske kan hoppa över, men ingen i detta gänget… Varvet avverkades med bara några små incidenter som det inte var något att skriva hem om. När man kom ut på Lithorinavallen så hördes plötsligt Lövis glada stämma igen. Han brukar komma mötande, men idag var det en del på spåret så han hade tagit en lov runt och så kom han ikapp och kunde avsluta turen med ett litet ”Ärevarv”.

Framme vid starten igen så plockades Elitkakorna fram och bjöds runt. Efter mumsandet så var det dags att rulla hemåt. Gemensam färd till och över gångbron. Sedan vek Kicken och Lövis av mot Saxtorp för vidare trampande till Landskrona resp Teckomatorp.  De båda andra svängde söderut och tog sig till Hänkelstorp via kohagen och mossen

Nästa träning på torsdag kl 18.00. Samling som vanligt vid fotbollsgolfen, Hagensvägen.

Anna var på redan på plats när de andra anlände en efter en.
Elitkakspaus efter avverkat varv på rosa slingan. Fr v. Bokis, Lövis och Kicken.
Dagens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + ett =