Han hade fjong i sadeln!

Herbert, Lövis & Kicken var på plats när Bokis & Elitaren anlände Fotbollsgolfen.

Söndag 1 november. Då var vi framme i november. Vi kan lämna ett regnigt oktober bakom oss. Lite drygt nittioen millimeter har uppmätts. Turligt nog så började det spricka upp lagom till att det var dags att rulla iväg. Ju närmre Saxtorpm som Bokis och Elitaren kom, desto blåare blev himlen. På plats vid Fotbollsgolfen stod Lövis, Kicken och Herbert. Herbert hade nyligen införskaffat en MTB för att komplettera racercyklingen, trevligt!

När klockan var någon minut över tio så rullade man ut på slingan i Saxtorp. Man valde att inte köra ut på Järavallen då man klart kunde misstänka att det var ordentligt kletigt där. Så ett varv i kära Saxtorpsskogen. Det märktes att det var fint höstväder idag. Ovanligt många som var ute och promenerade. Många hundar som skulle rastas och en del svamp som skulle plockas. I lite lagom gubbafart rullade man runt utan några problem eller incidenter. Jo, förresten. Precis innan fullbordat varv så var det ett par stora ulltottar som jagade klungan. Elitaren fick passera utan några problem. Men sedan satte de båda jyckarna igång att jaga de andra fyra. Inget koppel hade de och ägaren hade lika lite appell som koppel på dem… Men till sist var jyckarna infångade och man kunde fortsätta de sista hundra eller tvåhundra meterna till Elitkakspausen.
Medan man åt Elitkakorna så beundrades även Herberts Canyon-MTB. Men va låg sadeln satt. Inga problem, menade Herbert, och med en knapptryckning så flög sadeln upp i höjd. Riktig fjong i sadeln. En sedan knapp skulle man haft, muttrade en av gubbarna…
När kakorna var avätna och sadeln i topp så rullade man iväg hemåt igen utom Lövis som ville ta ett lite snabbare varv.

Näst träning på torsdag kl 18.00 i Saxtorp. Samling som vanligt vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen.

Elitkakspus efter avverkat varv.
Uj, vilka krafter man får av kakan, jag tar ett varv till sa Lövis.
Dagens runda. Ingen vilsekörning där inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 7 =