En kundvagn med öl & musik!

Bokis anländer till samlingen i Saxtorp.

Torsdag 21 maj. Kristi himmelfärdsdag och därmed röd dag. Alltså var det inte att vänta till kvällningen innan det var dags att ut och rulla. Nej, en torsdagssöndag så är det start kl 10.00! Kicken hade aviserat att han fått någon form av tvångskommendering så att han inte kunde komma. Men Bokis är pålitligt så han hade aviserat sitt deltagande. Elitaren var i god tid vid samlingen i Saxtorp så han tog ett par varv runt från Hagensvägen till Stora Byvägen och tillbaka. Efter andra varvet så såg han en figur i Landskrona CK färger vid Fotbollsgolfen. Jajamänsan, Bokis. Tillsammans väntade man för att se om det dök upp någon ytterligare. Bosse Bus kanske? Men nej. Fastän klockan var nästan fem över tio innan man rullade iväg så kom det inte någon fler. Bosse Bus hade kanske fastnat på taket där Kicken hade fångat honom på bild under gårdagen…
Iväg nu. Ut på Stora Byvägen och sedan Barsebäcksvägen söderut till Barsebäckshamn. Vinden var sydvästligt så vinden var väldigt mycket precis i snoken. Men det var bara att trampa på den knappa milen till cykelbanan som går över Gillhög. Här fick man lite medvind, skönt! Vidare in genom Sandskogen och så Löddeköpinge för att fortsätta på cykelbanan mot Borgeby. Sedan Borgeby slott-Flädie-Habo Ljung. Där blev det som vanligt stopp för Elitkakspaus. Horder med glada ungdomar kom promenerande på gång/cykelbanan söderut. Kassar och även en kundvagn full med öl och musik släpade de med sig. Det var tydligen någon fest på gång, Lomma Beach? Hur som helst var de förutom glada, även trevliga och uppförde sig väl. Kul!

När kakorna var svalda och musiken från kundvagnen tonat ut var det dags att rulla hemåt. Vinden kändes till en början mer sida än med. Men det var nog lite med i alla fall. Bjärred och Borgeby passerades utan något särskilt hände. Det var nog lite färre bilar på gatorna denna dag än annars, skönt. Vid rondellen i Löddeköpinge så vek Bokis av mot Kävlinge medan Elitaren tog de sista kilometrarna hem till Hänkelstorp.

Nästa träning på söndag kl 10.00. Samling som vanligt vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen, Saxtorp kl 10.00!

Bokis och Elitaren vid Eitkakspausen i Habo-Ljung.
Glada, trevliga, festande ungdommar passerade förbi med kassvis med öl.
Dagens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + 1 =