Elitaren attackerad av surgubbe!

Det var gott m träningssugna idag, trots regnet.

Söndag 19 november. Nu är det ordentligt blött i markerna. Lite småregn mer eller mindre dagligen. DMI’s radarbild visade att det nog skulle dra undan och bli någorlunda väder. Upp på kolfiberspringaren och iväg mot Saxtorp och Fotbollsgolfens parkering. Där var det en bra skara som samlats för träning. Inte rädda för lite regn. Bra! Kicken, Bosse Bus, White Lady, Hillis, Ögat och många andra. Speciellt kul att Ögat och flera av de som varit med på tjejcyklingen dök upp.

Man delade in sig i två grupper. En snabbgrupp som drog iväg med blixtens hastighet. Och en grupp som tog det lite lugnare. Ögat, Kicken, Bosse Bus, Elitaren och några till. Ut på röda slingan i Saxtorpsskogen. Här dröjde det inte länge innan man mötte sura gubben. Han med det stora vita skägget som går med en liten skokrämshund i skogen. Erfarenheten visar att möter man honom när man cyklar så sker det någon incident hur väl man än försöker undvika det. Elitaren plockade fram kameran för att filma om det blev någon incident, vilket det blev. Som vanligt så går gubben mitt på stigen och drar sig åt det håll som cyklisterna försöker passera. För säkerhets skull så sätter han även ut armbågen så att han tar riktigt mycket plats. Idag nöjde han sig inte med detta utan slog ut med sin högra arm, tog tag om Elitaren och drog honom i backen. Allt detta finns dokumenterat på film, liksom när surgubben förnekar detta som finns på filmen. Precis som han förnekar att han även välter barn, vilket han gjorde härom veckan så att Pias dotter slog sig. Han är en ökänd surgubbe i cykelkretsar. Han gör alltid allt vad han kan för att jävlas och få cyklister att vurpa. Finns det månne anstalter för sådana med dylikt beteende?

Efter en minuts ordväxling så gick gubben och cyklisterna kunde fortsätta sin färd. Nu var surgubben passerad, alla andra man möter i skogen brukar var t

vägen så mötte han White Lady och Hillis som kom rullande i motsatt riktning. Hade de månne kört en Baresbäcksrunda idag?

Nästa träning på torsdag kl 18.00. Samling vid Fotbollsgolfens parkering, Hagensvägen, Saxtorp. Välkomna!

Tjejerna på väg in i granet efter att ha rundat Ulmestigs.
Elitkakspaus efter fullbordat varv.
Dagens träningsrunda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × ett =