Cyklofånarna fick Kicken!

En glatt trampande Kicken kom Elitaren till mötes på Grand Prixvägen.

Söndag 21 juli. Ett litet lätt duggregn när det var dags att ge sig av till Saxtorp. Men radarbilden på DMI visade att det skulle ha dragit över alldeles strax. Men för säkerhets skull så packades regnjackan ner i ryggfickan. Strax innan Saxtorp kom Kicken mötande. Vid Fotbollsgolfen så dök Bokis upp strax innan tio. Iklädd sin gröna regnjacka. Tydligen hade det regnat betydligt mer i Dösjebro. Det syntes också på vägen att det blev blötare på vägen i Ålstorp och norrut. Så regnvädret som drog åt nordost hade varit lite mer seriöst där än i Hänkelstorp.

Efter lite dividerande och att Elitaren hade en tid att passa, barnkalas, så blev det en Habo Ljungrunda. Kicken gick upp friskt i spets och tog förningen hela vägen ner till Barsebäckshamn. Därefter så delade han och Elitaren på dragjobbet. Elitaren drog helt i medvind och lä så att Kicken fick äran att dra i motvinden. I Habo Ljung så blev det Elitkakspaus i sedvanlig ordning. Förbi kom flera turister med cykelpackning. Bland annat ett Belgiskt par som stannade till och kommenterade Bokis cykel, en Eddie Merckx, som de glatt påpekade att de också var från Belgien. De var på väg norrut mot Helsingborg. Imorgon så skulle de fortsätta till Göteborg.

Så var det dags att rulla hemåt. Även om det var varmt så blev det kallt i fartvinden. Man kallnar fort när man står stilla och är då kläderna lätt svettfuktiga så blir det en hygglig kyleffekt. Men efter en stund så var temperaturen uppe igen. I Bjärred så passerade man Belgarna med ett tjoande, vinkande och ringande på ringklockorna.
Näst träning på torsdag kl 18.00. Då kör vi tillsammans med Örestadcyklisterna. Avgång från Lamellgatan i Landskrona.

Kicken och Bokis jagar mot Habo Ljung.
Elitkakspausen som även fick ett internationellt inslag.
Dagens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + tjugo =