Bosse Bus blev urladdad medan White Lady reflekterade!

Samling vid Fotbollsgolfen. White Lady, Kakmonstret och Mini var på plats.

Torsdag 9 november. Dagen innan Mårten Gås (med svartsoppa och hela faderullan?). En isande nordvästan gjorde det extra friskt. Nu är det ju också kol mörkt när klockan slår aderton och träningen börjar. En liten grupp hade samlats vid Fotbollsgolfens parkering. Mini, White Lady och Kakmonstret. Elitaren hade varit ute i god tid och kört några varv på stigarna runt Fotbollsgolfen. Några till dök upp efter hand. Samuel kom inrasslande som vanligt några minuter över sex. Men värst av alla var Johnny va Geöur du. Han hade aviserat att komma 18.02 men kom inte förrän 18.08! Att starta i tid är inte något för alla tydligen…

Man beslöt sig för att köra ett varv i Saxtorpsskogen innan man rullade över till Järavallen. Bosse Bus tog ledningen och visade vägen mot röda slingan i Saxtorp men Elitaren tätt bakefter. Men när man kom ut från första stigpartiet ut till Stora Byvägen så ropade resterande hej då och vek av direkt till Järavallen?! Bosse Bus fortsatte oförtrutet in på röda slingan och blev snopen när det gick upp för honom att de andra hade kört direkt till Järavallen trots att de sagt att de skulle börja i Saxtorpsskogen.

Duggandet började gå över i ett lätt regn. Detta gör att ljuset sugs upp av vätan och det blir mörkt som i någon aktre del på smeden… Detta blev inte bättre av att Bosse Bus först tappade batteriet till sin ena lampa som sedan visade sig ha dåligt batteri. Det blev att släcka takgöken och köra med den lampan som var inne på rött så länge det gick för att ha takgöken i reserv. Strax efter blev det även dags att stanna för att släppa ut luft ur däcken. Bosse Bus hade tagit höjd för ett pass på vägarna ikväll. Inte så bra med hårda däck i skogen och alla tallrötter.

Efter ett tag så körde Elitaren om. Mannen som har två för säsongen nya lampor och batterier. Full ljus alltså och inga problem med att hitta stigarna. Varvet avverkades utan några större incidenter och man kunde stanna till för att få sin välförtjänta Elitkaka. Nu hade regnet i stort sett slutat. Men man bestämde sig ändå att rulla hemåt. Bosse Bus mot Landskrona och Elitaren Mot Hofterup. Precis när han kom nerför Svanebacken och ut på stora vägen så såg han en lysande reflexväst. Det var White Lady med Johnny va Geöur du och Mini som var på väg hemåt de också.

Nästa träning på söndag kl 18.00!

Bosse Bus fiser ut lite luft ur däcken.
Såhär glad blev Bosse Bus när han fick sin Elitkaka…
Kvällens runda.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − ett =