Bokis siktades i skogen!

Samling vid Fotbollsgolfens parkering.

Söndag 5 november. Nu är vi mitt inne i den mörka perioden med pumpor och skelett. Men någon spindelväv växer det inte på cyklarna i alla fall. Et tjugotal träningssugna hade samlats vid Fotbollsgolfens parkering i Saxtorp. Tre grupper blev det. En snabbgrupp som skulle ut och köra en Barsebäcksrunda, En grupp med Löpar’n som skulle köra i skogen och så en Elitgrupp som också skulle köra i skogen. Med Elitaren i spets tätt följd av Kicken, Bosse Bus, Pia och tre tjejer rullade man ut på röda slingan i Saxtorpsskogen.

Ena tjejen var lite förkyld och ville efter ett tag köra i sitt egna tempo. Den kvarvarande sextetten fortsatte varvet runt på slingan. Uppe vid Ulmestigs så såg man någon som var ute och gick med en stor hund, New Founland eller något sådant. Men när man kom närmre så visade det sig vara en svart ponny… Så när man tyckte att hunden var stor i hästväg så stämde ju det…

Strax därefter så mötte man Bokis i skogen. Han såg väldigt pigg och rosig ut. Nu är det någon månad sedan han fick sin by-pass operation. Denna har gett honom en mycket friskare färg i ansiktet. Han höll på att träna upp sig igen så att han skulle kunna hänga med och cykla framöver igen. Men han ville ha några gånger till i egen takt. Jättekul! Alla ser fram emot att Bokis kommer tillbaka på träningarna igen!

Efter fullbordat varv så var det dags för Elitkakspaus innan man fortsatte. En tjej till hoppade av då hon kände att hon fått den träning som hon behövde idag. Ut igen på slingan. I norra delen så hoppade först Pia av. Hon skulle till Skånes Djurpark med barnen. Strax efter så vek Bosse Bus och Kicken av hemåt mot Landskrona. Elitaren och den kvarvarande tjejen fortsatte en bitt till innan man rundade av och återvände mot Fotbollsgolfens parkering.

Näst träning på torsdag kl 18.00. Samling vid Fotbollsgolfens parkering, Hagensvägen, i Saxtorp.

Asfaltparti på Hagensvägen.
Bokis, pigg, glad och rosig på kinderna!
Dagens träningsrunda.

Ett svar på ”Bokis siktades i skogen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fem =