Bonneville med ny båge!

Bonneville på sin nyinköpta Orbea 29″!

Torsdag 14 november. Nu börjar det kännas en liten föraning om vintern. Tre plusgrader var vad termometern hade lyckats skrämmas upp i när det var dags att rulla iväg. Bokis var punktlig som vanligt. Men Elitaren var lite segare. Detta berodde på att hans klocka är på reparation och den gamla mekaniska klockan han satt på sig så var det bara sekundvisaren som rörde sig. Alltså stod tiden stilla. Men det gick snabbt att komma i paltorna. Nu hade varmare träningskläder letats fram ur garderoben. Så var det dags för första träningen på över en vecka. Det hade varit flera evenemang av olika karaktär som tagit Elitarens tid. Allt från att dricka pilsner till att åka iväg och besikta en nyfödd.
Som vanligt så var det småvägar och dito stigar som man tog till Saxtorp. Där stod Kicken och väntade med takgöken tänd. Någon minut senare så kom det ytterligare en cyklist rullande. Det var Bonneville som var ute för att testa sin nyinköpta Orbea 29” i skogen. Hittills hade han bara trampat asfalt med den. Så gav man sig ut på en runda på cerise slingan i Saxtorpsskogen. Uppi-guppi över rötterna som bitvis var hala. De blir ju det när det regnat och är blött. Det var ovanligt många som var ute och rörde sig idag. Trevlift nog så hade alla reflexvästar och syntes bra. Ett flickebarn med en stor häst mötte man på grusvägen vid Scoutstugan precis när man svängde ner mot den lilla ”cossbanan”.

Varvet avverkades utan några större incidenter och avslutades som vanligt med att man kalasade på Elitkakor eller kraftfor som Bonneville uttryckte det. Efter den pausen så vände man hemåt. Kicken mot Landskrona och de andra tre via Svanabacken-Travbanan-Davidslidsvägen och så till Hofterup/Hänkelstorp via Paintballbanan.

Nästa träning på söndag kl 10.00 i Saxtorp. Samling som vanligt på parkeringen vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen.

Bonneville & Kicken kalasar.
Med Elitkaka i handen så kommer ljuget igång!
Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =