Fett kontrakt från Hollywood?

Bokis på väg mot Saxtorp i flygande fläng!

Söndag 17 november. Tänk att vakna, vippa upp persiennerna och de senaste dagarnas regn och blåst som bortblåst. En riktigt fin och stilla novemberdag. Bokis kom som vanligt punktligt. Det var lite värre för Elitaren, han som hade närmst. Anledningen till att han dröjde var att skoskydden var näst intill omöjliga att kränga på. De nya cykelskorna är nog lite större än de gamla. Detta medförde att det skiftades från att vara svårt att kränga på dem till att vara hart när omöjligt… Men skam den som ger sig. Till sist satt rackarna på!

Som vanligt tog man stigar och bakgator till Saxtorp. Framme där så var där inte någon. Men klockan var lite drygt tio i tio så man tog en liten tur på stigarna i omgivningen. Tillbaka igen så stod där en vit VW Passat med cykel där bak. Det var Lövis som vågat sig från Teckomatorp och till Saxtorp för att cykla. Kicken hade berättat att han inte skulle dyka upp idag. Han hade något obskyrt möte i något hemligt ordenssällskap. När klockan passerat tio så sågs det inte till någon mer träningssugen. Trion rullade ut för att ta en runda på Cerise slingan i Saxtorpsskogen. Järavallen avfärdade man då det säkert var väl dyngigt där efter senaste tidens regn. Man hade känt hur kletigt det var på de klassiska ställena på vägen till Saxtorp. Så ett varv i Saxtorp var det som lockade mest. Efter lite drygt halva varvet var avverkat så tjoade det till bak i klungan. Det var Bosse Bus som anslutit! Jättekul. Nu blev alltså trion en kvartett. Man fortsatte att jaga runt i skogen. Det fina vädret lockade ut ovanligt många i skogen. Med vanligt novemberväder är det inte säkert att man ens ser någon. Men idag var det hundrastare, joggare, ryttare, ja till och med ett gäng som filmade. Är det månne så att Cyklofånarna nu får något fett kontrakt från Hollywood?

Efter avverkat varv så var det dags för Elitkakor. ”Eftersom du bara varit med på halva varvet så ska du väl bara ha halv Elitkaka” sa Elitaren till Bosse Bus. ”Nähä”, sa Bosse Bus och fortsatte. ”Jag har fått köra ett-och-ett-halvt varf för att komma ikapp, så jag borde ha en och en halv”. Har Bosse Bus månne varit facklig förhandlare i sitt förra liv? Hur som helst så fick han nöja sig med en Elitkaka. Efter pausen så rullade Lövis ut på ett varv till medan de andra tre började dra sig hemåt.

Nästa träning på torsdag kl 18.00. Samling som vanligt vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen, Saxtorp. Lyse på så kör vi!

En jätteglad Lövis i skogen!
Elitkakspaus efter fullbordat varv.
Dagens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 5 =