Alla fick dansa efter Punkageneralens pipa!

Det var gott om träningssugna vid samlingen.

Söndag 25 september. Nu är snart hela september överstökad. Trots detta är vädret fortfarande fint. Milt och inte speciellt blåsigt. Skönt att man inte behöver bylta på sig massor utan det räcker med en tunn vindjacka. I Saxtorp så stod det flera och väntade när Elitaren anlände. Punkan, Bokis, Farstun, Kicken och Pia. Den sistnämnda på MTB och de övriga på racer/gravel. Punkan föreslog en runda bort mot Svalöv. Då inte någon annan ville ikläda sig ledarrollen och det ansvar som det medför så godkändes förslaget utan invändningar.

Medan Pia rullade ut i skogen så trampade gubbkvintetten ut på asfalten med Kvärlöv som första mål innan man fortsatte till Annelöv-Trää-Teckomatorp- N. Skrävlinge innan mman nådde Torrlösa. Farstun var väldigt pigg i benen idag. Hela tiden mer eller mindre låg han 15-20 cykellängder före klungan. I Torrlösa så försökte man svänga vänster. Men då tog Punkan i all pondus han kunde sedan ha var FN-soldat på Cypern och kommenderade höger. Alla bugade sig ödmjukt för överheten och lydde Punkageneralen. Så var det till att trampa vidare förbi den före detta golfbanan i Svalöv och vidare mot Knutstorp som ligger vid foten på Söderåsen. Här svängde man nu mot Duveke. Framme vid korset vid vägen mellan Svalöv och Kågeröd så stannade man till vid de vackra korsvirkesladorna för att inmundiga Elitkakor. Under pausen så uppvisade Punkan lite av sina oanade talanger, Line Dance… Nog om det för resten är censurerat.

Efter pausen så fortsatte man mot Duveke och Axelvold och vidare mot Sireköpinge. Efter Sireköpinge mölla vek Kicken, Punkan och Farstun av mot Landskrona via Tågarp. Bokis och Elitaren fortsatte att dunka motvinden till Billeberga och vidare mot Trää igen. Där var cirkeln sluten och Bokis tog vänster mot Norrvidinge efter en kort paus medan Elitaren tog höger mot Annelöv. Nu började det kännas i benen ordentligt. Man är inte så van vid lite längre rundor. Hemma igen så stannade mätaren på 71 km avverkat idag.

Nästa träning Kl 18:00 i Saxtorp på torsdag då vi kör MTB.

Farstun hade pigga ben idag och låg mestadels 15-20 cykellängder öre klungan. (På utrundans medvindsåking, alltså…)
Punkan visar upp sin Line Dancefärdigheter vid Elitkakspausen.
Dagens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − sju =