En helt annan femma för Lefty!

Till allas (även sin egen) förvåning så dundrade Lefty in till samlingen redan fem i tio!

Söndag 13 januari. ”Mannen med läderveken” hade lovat 10-15 mm regn idag. Men när det var dags att rulla ut så visade regnmätaren på endast 0,3 mm… Ett och annat duggstänk letade sig ner mot jordytan, men det var liksom inte något som märktes. Upp i sadeln och trampa iväg till samlingen i Saxtorp. På plats där var Lövis och Kicken. Några minuter senare så rullade Lefty in, rekordtidigt. Redan fem i tio. Han som annars är mest känd för att komma fem över tio. Var det månne ett nyårslöfte som han försöker infria? Själv var han lika förvånad… I samma hugg så kom även Bokis rullande från Dösjan. Även Vasa dök upp på sin cross och med ett sadelöverdrag på hjälmen? Nej, Vasa ville inte hänga på, han ville bara komma förbi och säga hej.

Iväg ut i skogen. På begäran från Bokis och Kicken så skulle man hålla sig i Saxtorpsskogen idag. Järavallen riskerade att vara ganska dyngig och kletig. Så alla fem MTB:arna på rad ut i skogen med Elitaren i spets. Ut på cerise slingan i Saxtorpsskogen. Stigarna var fina att köra på. Inte speciellt kletiga. Det var ovanligt många som var ute och vallade sina hundar idag. Allt från någon liten jycke till de som hade ett helt koppel vinthundar. Ovanligt att se så många ute när det är lite blött och småregnigt.
Allt rullade på i ett lagom tempo. Lefty behövde ta av sig sin vintermössa han hade under hjälmen för att det blev lite för varmt. Efter denna korta paus så var det ”på brännet” igen. Vasa dök upp lite här och var i skogen. Vid Ulmestigs så körde han förbi och drog uppförd den lilla knycken och försvann sedan allt längre bort framöver för att inte bli siktad mer idag. Framme när man viker av uppför mot dagiset igen så valde Lefty och Lövis att vika av för att ta sig till Järavallen och dra en runda där. Den resterande gubbatrion fortsatte farvet runt och avslutade med att äta Elitkakor innan man vände hemåt igen..

Nästa träning på torsdag i Saxtorp kl 10.00. Samling vid Fotbollsgolfens parkering, Hagensvägen. Alla glada cykelentusiaster är välkomna att hänga på!

Mer info: https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb/

Vasa, med sadelöverdrag på hjälmen!
Lefty fick lägga natt-, förlåt, vintemössan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + två =