Elitaren var totalt förvirrad!

Samling vid Fotbollsgolfen.

Torsdag 10 januari. Ett par minusgrader och helt vindstilla. Ett perfekt cykelväder i januari. Upp i sadeln och så iväg till Saxtorp. På plats vid fotbollsgolfen stod Samuel som nyss kommit dit med bil och MTB’n på hållaren där bak. Kicken hade meddelat att han var rädd att förfrysa nästippen, så han hade bokat in ett spinningpass. Så även Hillis. Men till sist så var fyra träningssugna samlade som man delade upp i två grupper. En grupp med de snabba och en grupp med Bokis & Elitaren.

Snabbisarna drog iväg som en avlöning en fredagskväll medan Bokis och Elitaren rullade iväg i mer maklig takt.

Som vanligt om torsdagskvällen en tur på cerise slingan i Saxtorp. Det är torrt och fint på stigarna. Men det gör också att stigen syn mindre. Den ljusbruna sanden i spåret ger inte mycket till kontrast mot det gröna vid sidan om. Dessutom var Elitaren som var ledare mer förvirrad än vanligt. Man fick vara väldigt på alerten för att hitta vägen. Men om då tankarna inte var där så var man snart någon annan stans än på den avsedda stigen… En tre fyra gånger så kom man fel men som tur märkte det ganska snabbt och kunde vända tillbaka för att försöka ”sätta tummen i spåret”. Detta lyckades bitvis, men inte hela vägen.

När de båda gubbarna närmade sig Dagiset så kom de båda snabbisarna mötande. Då hade de varit och rundat Ulmestigs. Uj, vad de har tryckt på, tyckte de båda gubbarna som hade en kvart eller något innan de hade kommit till motsvarande ställe. Men oavsett tiden så njöt de båda av den sköna januariluften. Det är ju skönt att komma ut i den friska luften och röra på sig.

Efter fullbordat varv så stannade man till för Elitkakspaus och en liten pratstund innan man vände hemåt. Bokis mot Dösjebro och Elitaren mot Hänkelstorp.

Nästa träning på söndag kl 10.00 i Saxtorp. Samling vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen. Mer info: https://www.facebook.com/pg/LandskronaCykelklubb

Samuel i färd med att bli kar för träning.
Bokis, alltid lika pigg!
Kvällens runda, med felkörningar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + 17 =