Dynga & mörker!

Bonneville & Kicken vid starten.

Torsdag 12 december. Detta skulle ju kunna kallas för lusse-jakten. Många är på lussevaka ikväll. Men trenne gentlemän hoppade det och satte ljus på huvudet och jagade ut i skogen. Regnet hade ju dragit förbi så både Kicken och Bonneville vågade sig ut att göra Elitaren sällskap.  Bonneville & Elitaren hade sällskap från Hänkelstorp medan Kicken anslöt i Saxtorp vid Fotbollsgolfen. Bokis hade förhinder liksom alla andra tydligen…
När klockan passerat aderton noll så rullade trion iväg ut på stigarna i Saxtorpsskoge. Något dyngiga var de bitvis. Både Bonneville och Kicken drog paralleller till Gotland Grand National. Men ett neutralt öga skulle lätt se att där är det betydligt dyngigare. Men visst var det ett sugande underlag som ibland ville skicka cyklisterna på lite olika håll.
I övrigt var det alldeles dött i skogen. Inte en levande kotte syntes till, förutom en liten förskrämd mus som snabbt sprang in i skogen för att lämna cyklisternas ljuskäglor bakom sig och finna tryggheten i mörkret. Ja Bonneville skaffade ju lite mer mörker när hans ena lampa la av. Batteriet var tydligen urladdat. Men som tur var hade Elitaren ett reservbatteri med sig som han fick låna. Så blev det mycket ljusare fört Bonneville igen!
Detta var egentligen enda incidenten förutom att Elitaren fick lite ris i bakväxel när man var på väg igen. Men det skatboet rensades snabb undan så man kunde rulla sista biten till Elitkakspausen och sedan vidare hem.

Nästa träning på söndag kl 10.00 i Saxtorp. Samling som vanligt vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen. Välkommen alla glada som gillar att cykla!

Elitkakspaus efter avverkat varv på cerise slingan. Om det beror på nattsudd eller att kameran inte förmår fokusera i mörkret är ännu inte utrett…
Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × tre =