Andora på fransysk visit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torsdag 23 januari. Termometern visade inte någon större kyla, men nordvästanvinden var inte med på de mildas sida. Genom vinterkläderna letade den sig genom väldigt målinriktat för att kittla Bokis och Elitarens kroppar. Men det är ju som vanligt bara att bita hop och trampa på. Så sakteliga ökade temperaturen innanför kläderna. Men framme i Saxtorp så var värmen fortfarande inte på topp. I och för sig hade man inte stått på för fullt. Bokis ena sko lämnade ju in i söndags. De skor som han fick prova av Elitaren var för små. Så han dök upp i ett par vanliga skor. Inte någon toppenkombination med SPD-pedaler… Men utan knot eller klagan trampade han på. Framme i Saxtorp i god tid. Tomt och öde, så man beslöt sig för att ta ett var runt stigarna vid Fotbollsgolfen. Det var bra det. För under det varvet så lyckades man till sist få värmen att sprida sig i hela kroppen.
Tillbaka igen vid samlingen så väntade man. Efter någon minut så dök det upp en cyklist till. Ut ur skogen rullade en väl synlig med reflexer och lysen. Det var Andora. Hon var på väg hem från jobbet och tagit sig en sväng i skogen när hon passerade. En liten pratstund innan Andora fortsatte de sista några hundra metrarna hem medan de båda gubbarna rullade ut på cerise slingan.

Det har torkat upp rejält i naturen. Inte tillstymmelse till en enda vattenpöl och de ställena som brukar vara besvärligt dyngiga var näst intill torra. Alltså var det inte något speciellt behov att spola av cykeln efter rundan. Eftersom Bokis inte kunde dra i pedalerna så tog man det lite lugnare än annars. Men absolut inte någon slöcykling för den delen. Det gäller ju att hålla ångan och värmen uppe.
Som vanligt så blev det en Elitkakspaus efter avverkat varv.

Nästa träning på söndag kl 10.00 i Saxtorp. Samling som vanligt vid Fotbollsgolfen, Hagensvägen.

Elitkakor på lut!
Ja se där. Ett par ”båtar” utan cykelskor…
Kvällens runda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =